Rondvlucht Wadden Eilanden

Een rondvlucht over de Waddeneilanden is een sublieme avontuur

Wat is er vanuit de lucht te zien tijdens een rondvlucht Wadden?

Je één voelen met de natuur en de directe omgeving is een ervaring die je in je leven niet vaak meemaakt. De momenten waarop je de natuur echt diep ervaart en een kick krijgt van alles wat je om je heen ziet, moet je daarom bewust opzoeken en de rest van je leven koesteren. Ben je een natuurfreak, dan zijn de Waddeneilanden een van de mooiste locaties om je vakantie door te brengen. Heb je plannen om eilanden als Texel, Ameland of Vlieland te bezoeken en wil je de natuur en omgeving daar op een intense manier ervaren? Kies dan voor een rondvlucht Waddeneilanden, waarbij je met een propellervliegtuig een rondvlucht maakt over de meest idyllische stukjes natuur die onze Waddeneilanden te bieden hebben. Tijdens een rondvlucht Wadden zie je veel en maak je veel mee. Meer dan je verwacht in elk geval. Vanuit je comfortabele vliegtuigstoel kijk je door het raampje omlaag en zie je beneden de heldere Waddenzee, meerdere zandbanken met daarop zonnebadende zeehonden. Ook de prachtige bossen aan de zuidzijde van Ameland, met in het midden de befaamde vuurtoren van Hollum, glijden aan je ogen voorbij. Verder valt je oog tijdens een rondvlucht Texel en rondvlucht Ameland op de mooie langgerekte duinen en stranden van deze qua natuurschoon prachtige en unieke eilanden, kun je van bovenaf mensen zien liggen op de brede zandstranden en zie je vanuit de lucht schepen, surfers en nog veel meer. Zo kun je duidelijk de plekken op de grond zien, op Texel of Ameland, waar je zojuist gelopen hebt of waar je hotel, vakantiehuisje, tent of caravan staat. En vergeet vooral niet om tijdens je rondvlucht Waddeneilanden van dit soort taferelen en plekjes mooie luchtfoto's of een gave video te maken. Zo creëer je een prachtige herinnering voor later, als de vakantie weer voorbij is. Na je vakantie kun je de foto's en/of videobeelden met de andere passagiers, of alleen, natuurlijk nog zo vaak mogelijk terugkijken als je wilt. En op zulke momenten weer heerlijk dat ultieme gevoel van vrijheid herbeleven dat vliegen je geeft.

BOEK HIER UW TICKET

Prijzen rondvluchten Texel

Tijdsduur Prijs* Voorbeeld route**
15 min € 49,50 Klein rondje rondom het vliegveld over het noordelijke deel van Texel.
30 min € 74,50 Rondje over heel Texel of via noordelijk deel van Texel naar Vlieland en terug.
45 min € 94,50 Op en neer naar Terschelling om zeehonden te bekijken of Texel rond met een stukje over Den Helder of Vlieland.
60 min € 104,50 Op en naar Ameland, rondje om het eiland Texel rond en over deel van de kop van Noord Holland

 

 

 

 

*Prijs per persoon en incl. BTW

** Routes zijn slechts voorbeelden, we vliegen de route die u wilt mits deze binnen de vliegtijd ligt.

BOEK HIER UW TICKET

Welke opties zijn er voor het boeken van een rondvlucht Ameland en Texel?

Een vlucht boven het Waddengebied start vanaf het bekende Texelse vliegveld bij onze partner Tessel Air, waar door veel mensen ook parachute gesprongen wordt. Dit vliegveld ligt centraal op Texel en is uitstekend bereikbaar met de auto of per fiets. Als toerist en eilandbezoeker kun je kiezen voor vier verschillende vlieglengtes, namelijk een vijftien, dertig, vijfenveertig of zestig minuten rondvlucht boven Texel. Wil je sowieso de zeehonden zien luieren op de zandbanken bij Texel? Boek dan in elk geval een vijfenveertig of zestig minuten durende rondvlucht boven het Waddengebied. Want bij een boeking van deze langere vluchten zit een zeehondenshow standaard inbegrepen.

Optimaal genieten van de vlucht? Onze piloten zorgen hiervoor!

De ervaren piloten die de vliegtuigen tijdens de rondvlucht Texel en vlucht boven Ameland besturen, zorgen er tijdens de vluchten voor dat ze zo laag mogelijk blijven en niet te snel vliegen. Dit doen de piloten natuurlijk met opzet, zodat de passagiers vanuit de vliegtuigraampjes alles beneden hen goed kunnen zien en optimaal van de vlucht over de Wadden kunnen genieten. Het ultieme doel is natuurlijk om jou en de andere passagiers tijdens de vlucht zo veel mogelijk te laten zien en ervaren: de dorpjes op beide eilanden, de kuststrook, de boten en schepen die je als miniaturen over het water ziet glijden, de prachtige natuur op en rond de eilanden: onze piloten zorgen ervoor dat er tijdens de Wadden rondvluchten niets overgeslagen wordt en je alles te zien krijgt wat de Waddeneilanden zo mooi en uniek maakt!

Een rondvlucht Waddeneilanden boeken? Regel het nu via onze homepage!

Het is aan te raden om, als je vakantieplannen hebt in het Waddengebied, jouw droomvlucht op tijd te boeken via onze website. De vluchten zijn namelijk snel volgeboekt. Zeker in het voorjaar en in het zomerseizoen is het daarom zaak om er snel bij te zijn en jouw vlucht ruim op tijd in te boeken. Anders mis je een avontuur dat je niet wilt missen. Het boeken van jouw luchtavontuur kan eenvoudig, snel en tegen meer dan aantrekkelijke tarieven online via onze homepage. Regel je de boeking nu, dan ben je alvast verzekerd van een enerverende ervaring die je de rest van je leven niet meer gaat vergeten. Natuurlijk hoef je niet per se zelf te gaan vliegen, maar kun je ook een vlucht weggeven als cadeau, om er zo iemand anders mee te verrassen! We ontmoeten jou en/of je gezin, vrienden en gezinsleden graag binnenkort op Texel en vliegen je dan rond in een van onze vliegtuigen, dus bezoek nu onze website!

BOEK HIER UW TICKET

Deze vluchten worden uitgevoerd door onze partner Tessel Air

Interessante pagina's:

Rondvlucht Texel

Texel

Rondvlucht Ameland

Parachutespringen op Texel

Parachutespringen op Ameland

Eiland Hotel Texel