Rondvluchten Texel

Rondvluchten boven Texel: voel je zo vrij als een vogel

Een van de grootste bands aller tijden, The Beatles, schreef eens een liedje over het vliegen door de lucht: 'Free as a bird'. Deze song van The Beatles typeert vrij treffend welke kick vliegen je kan geven. Je voelt je als vogel even helemaal vrij en kunt volop genieten van het prachtige panorama dat zich, beneden op de grond, onder je ogen voltrekt. Natuurlijk hebben mensen geen vleugels, maar dat betekent niet dat we niet kunnen vliegen. Boek gewoon een keer een van de fantastische rondvluchten wadden eilanden en ervaar het gevoel van vliegen door de lucht zelf. Je zult ervaren dat een rondvlucht Texel je een stoot energie geeft die je in je leven zelden eerder hebt ervaren. Maar wat maakt het meedoen aan een van de rondvluchten boven Texel en/of een van de andere Waddeneilanden Ameland, Terschelling of Vlieland nu zo onvergetelijk en zo uniek? Lees snel verder voor het antwoord op deze vraag!

BOEK HIER UW TICKET

Prijzen rondvluchten Texel

Tijdsduur Prijs* Voorbeeld route**
15 min € 49,50 Klein rondje rondom het vliegveld over het noordelijke deel van Texel.
30 min € 74,50 Rondje over heel Texel of via noordelijk deel van Texel naar Vlieland en terug.
45 min € 94,50 Op en neer naar Terschelling om zeehonden te bekijken of Texel rond met een stukje over Den Helder of Vlieland.
60 min € 104,50 Op en naar Ameland, rondje om het eiland Texel rond en over deel van de kop van Noord Holland

 

 

 

 

*Prijs per persoon en incl. BTW

** Routes zijn slechts voorbeelden, we vliegen de route die u wilt mits deze binnen de vliegtijd ligt.

BOEK HIER UW TICKET

Tijdens rondvluchten wadden eilanden kun je de mooiste natuurgebieden van bovenaf bekijken

De Waddeneilanden behoren zonder twijfel tot de mooiste en meest fascinerende natuurgebieden die ons land rijk is. En wat is er mooier en meer enerverend dan dit veelzijdige natuurgebied tijdens een fraaie rondvlucht Texel van bovenaf te bewonderen? De vraag stellen is hem beantwoorden: eigenlijk niets! Je moet het eigenlijk zelf hebben meegemaakt tijdens een van de rondvluchten boven het waddengebied om er over mee te kunnen praten. Terwijl je uit het vliegtuigraampje kijkt, zie je tijdens dit soort rondvluchten - waarbij de piloot zo laag en rustig mogelijk vliegt voor een optimale ervaring - onder je de meest indrukwekkend natuur van ons land aan je ogen voorbij trekken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige stranden van eilanden als Texel, Vlieland en Ameland. Je ziet de iconische vuurtorens op deze eilanden van bovenaf, in vol ornaat. En, ook dat is mogelijk: tijdens een langere rondvlucht zorgt de piloot ervoor dat jij en je medepassagiers over zandbanken vliegen waar tal van zeehonden liggen uit te rusten. Deze fantastische ervaring, het bewonderen van de Nederlandse natuurpracht van de Waddeneilanden vanuit de lucht, moet je in je leven echt een keer hebben meegemaakt.

Diverse soorten rondvluchten wadden eilanden

Heb je als toerist plannen om de komende tijd vakantie te vieren op een van de Waddeneilanden? Ga je op vakantie in de kop van Noord-Holland of heb je een paar weekjes geboekt op een vakantiepark in Friesland? Dan zijn de Waddeneilanden niet ver weg en is het aan te raden om een keer een dagje naar Texel te gaan om een onvergetelijke rondvlucht te boeken bij het in De Cocksdorp gelegen vliegveld Texel International Airport. Verras je gezin, je vrienden of je partner met een van de meest ultieme avonturen die op en rond de Waddenzee te beleven zijn. Wil je een gave vlucht boeken, dan zijn er vanaf Texel diverse routes mogelijk. Je kunt kiezen uit vier soorten vluchten, namelijk van 15 minuten, 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Hoe langer de vlucht is die je boekt, hoe (relatief gezien) voordeliger de vliegminuten zijn. Belangrijk om je te realiseren is dat als je zeehonden wilt spotten vanuit de lucht, dit mogelijk is op de vluchten die 45 of 60 minuten duren. Op de kortere vluchten boven het Waddengebied is het spotten van zeehonden namelijk niet in het vluchtprogramma opgenomen.

BOEK HIER UW TICKET

Zo optimaal mogelijk (na)genieten van de vlucht? Dat doe je zo!

Wil je alles uit de rondvlucht Texel halen wat er in zit? Zorg dan dat je tijdens de vlucht een camera meeneemt om foto's en/of een video te maken. Je zit bij het vliegtuigraampje en hebt een fantastisch uitzicht over de Waddeneilanden, dus goede foto's en beelden maken is geen enkel probleem. Door mooie plaatjes te schieten en.of een leuke vakantiefilmpje te maken, kun je na afloop van je avontuur wanneer je maar wilt weer lekker nagenieten van al het moois dat je tijdens de vlucht hebt gezien. en prachtige herinnering voor later!

Zorg ervoor dat je tijdig een vlucht bij ons boekt

Gezien de drukte en populariteit van onze natuurvluchten boven het Waddengebied, raden we je aan om op tijd jouw rondvlucht te boeken via onze website. Ga nu naar onze boekingspagina en leg direct jouw toekomstige vliegavontuur vast. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met onze ervaren klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder, om jou een avontuur te bezorgen dat echt onvergetelijk is!

BOEK HIER UW TICKET

Deze vluchten worden uitgevoerd door onze partner Tessel Air

Interessante pagina's:

Texel

Rondvlucht Wadden Eilanden

Rondvlucht Ameland

Parachutespringen op Texel

Parachutespringen op Ameland

Eiland Hotel Texel