Uw verkiezingsposter in de lucht?

13-01-2018
Luchtreclame Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Wij vliegen uw politieke boodschap met luchtreclame voor de gemeenteraadverkiezingen. Boek vandaag nog een luchtreclamevlucht ter promotie van uw partij voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Wanneer zijn de gemeenteraadsverkiezingen?

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op Woensdag 21 maart 2018. U kunt voorafgaand aan deze verkiezingen voor de gemeenteraad perfecte promotie maken door middel van luchtreclame.

Bereik luchtreclame voor gemeenteraadsverkiezingen

Met luchtreclame kunt u meer dan 110.000 views per uur genereren waarmee luchtreclame dus enorm effectief is voor u als adverteerder. Als het slecht weer is dan heeft luchtreclame geen zin en als service bieden wij aan dat u of naar een alternatieve datum kunt of als dit niet mogelijk is u de opdracht kosteloos kunt annuleren. Dat is een service die wij gratis en voor niets verzorgen voor u.

Wat wij extra bieden voor uw politieke partij:

  • Wij vliegen uw boodschap door de lucht
  • U krijgt van ons een luchtfoto (rechtenvrij) van uw gemeente, handig voor bijvoorbeeld de politieke website of flyers.
  • U krijgt meteen een digitale foto van de vliegende reclamesleep. Wel zo handig om meteen op de social media kanalen te gebruiken.

Waarom kiezen voor ons vliegbedrijf AerialMedia?

  • Wij vliegen alle dagen van de week
  • Wij zijn flexibel
  • Wij bieden de laagste prijs garantie
  • Wij zijn in het bezit van een commerciële vliegvergunning (AOC en Part-SPO)
  • Wij zijn de specialist op het gebied van luchtreclame in Nederland

Wat kost luchtreclame voor verkiezingen gemeenteraad?

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. Niets is te gek en we kunnen altijd helpen met het vinden van de juiste tekst of uitwerking van uw idee.

Luchtreclame is al mogelijk vanaf 249,00 euro Excl. BTW per uur. Mail ons uw wensen via info@AerialMedia.nl en ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte.

Ons vliegbedrijf vliegt boven gehele Nederland en heeft vliegveld Teuge als hoofdvestiging. Daarnaast hebben we de vliegvelden Hilversum. Seppe, Lelystad, Midden-Zeeland, Budel en Texel als vaste vlieglocaties.

 

Lite it? Share it!