Instapcursus Vliegen

Deze cursus is samengesteld om kennis te maken met de vliegopleiding van onze vliegschool VliegExperience.nl 

Vanzelfsprekend is iedereen welkom, jong en oud, als je altijd al eens wat meer van het vliegen wilde weten, en dan voelen wat normaal gesproken mogelijk is tijdens een proefvliegles of rondvlucht. U mag niet zwaarder zijn dan 95 kg. 

Bestel hier uw arrangement

Je kunt het gebruiken om voor jezelf te beslissen, om daarna echt een opleiding te gaan volgen, maar natuurlijk kun je het ook gebruiken om alleen de beginselen van het vliegen onder de knie te krijgen. 

Dat mag u helemaal zelf bepalen!! De instapcursus kan worden gedaan van dinsdag tot en met zondag. De afspraak dient minimaal drie (3) weken van tevoren via de website gereserveerd te worden. Wanneer het weer te slecht is, zullen wij u op de vliegdag zelf tijdig afbellen en een nieuwe afspraak maken. 

U kunt ervoor kiezen om meerdere details op 1 dag te gebruiken. U mag dit ook verdelen over maximaal 5 verschillende dagen. 

Uw cursus bon blijft twaalf (12) maanden geldig na de datum van uitgifte. Verlenging van de geldigheid is mogelijk, de kosten hiervoor bedragen € 250,00 incl. BTW. Niet opgenomen uren worden niet vergoed. 

  • 5 uren vlieginstructie in uw eigen logboek
  • 5 landingen *
  • Voor- en na briefing na elke les
  • 5 kopjes koffie/thee

Bestel hier uw arrangement

*bij landingen in het weekend en erkende feestdagen berekenen wij een milieuheffing van € 20 per landing, deze is niet in de totaalprijs berekend. 

€ 1.295,00 incl. BTW per persoon. 

Optioneel: voor € 20,00 per vlucht kunnen wij uw lesvlucht op HD-kwaliteit vastleggen. 

De uren tellen mee wanneer u besluit bij ons een PPL-opleiding te gaan doen. Er wordt les gegeven conform onze door de inspectie van ILenT, divisie luchtvaart, goedgekeurde syllabus. 

Bestel hier uw arrangement

Inbegrepen zijn alle verzekeringen, en bijschrijving in de syllabus bij vervolgopleiding bij onze vliegschool.