Reserveren

Wij vliegen van woensdag t/m zondag tussen 09:00 en 17:30 uur. Op maandagen en dinsdagen zijn wij gesloten, dat is ons weekeinde.

Reserveringen voor een vliegdatum en tijd kunt u uitsluitend doen via dit formulier:

ALLE passagiersgewichten moeten ingevuld zijn anders wordt de aanvraag niet in behandeling genomen. U krijgt dan binnen 48 uur per mail de vluchtbevestiging of in het geval dat uw voorkeurstijd al bezet is de beschikbaarheid. Let goed op de geldigheid van de ticket en vergeet de ticket niet mee te nemen als u wilt gaan vliegen!

Klik hier voor de algemene voorwaarden en voor de aanvullende vervoersvoorwaarden.

LET OP: Op al onze vluchten geldt een brandstoftoeslag van € 9,50 incl. BTW per vlucht.

COVID-19

LET OP: Ook wij merken de gevolgen van het COVID-19 Coronavirus. U kunt HIER en hieronder meer informatie terugvinden over hoe wij hiermee omgaan.

Vanwege COVID-19 coronavirus hebben wij een aantal maatregelen die wij conform ons sector protocol moeten hanteren, te weten:

  1. Wij zijn helaas genoodzaakt een Corona toeslag van € 5,00 incl. BTW te berekenen in verband met het volledig ontsmetten van het vliegtuig voorafgaand en na afloop van de vlucht.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Wij zijn van Dinsdag t/m Zaterdag van 09:00 - 17:30 uur zijn wij per mail en telefonisch bereikbaar. LET OP: Op Maandagen en Dinsdagen vliegen wij niet tenzij het een feestdag is.

Wij heten u graag welkom bij ons vliegbedrijf VliegExperience.nl op Teuge !