Reserveren

Wij vliegen van Woensdag t/m Zondag tussen 09:00 en 17:30 uur. Op maandagen en dinsdagen zijn wij gesloten, dat is ons weekeinde.

U kunt zelf een datum reserveren via ons boekingssysteem. Klik hieronder om hier naartoe te gaan:

RESERVEER EEN DATUM

Alle gegevens moeten juist ingevuld zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de ingevulde gegevens. U krijgt dan na reserveren direct de vluchtbevestiging per e-mail. Let goed op de geldigheid van de ticket en vergeet de ticket niet mee te nemen als u wilt gaan vliegen!

Klik hier voor de algemene voorwaarden en voor de aanvullende vervoersvoorwaarden.

Gewichten van passagiers

Bij een ticket voor 3 personen kunnen er maximaal drie (3) passagiers mee, de leeftijd maakt niet uit maar de totale massa van de 3 personen mag niet meer dan niet meer bedragen dan 225 kg. Bij een ticket voor 1 persoon kan er maximaal een (1) passagier mee, de leeftijd maakt niet uit maar de totale massa van de persoon mag niet meer dan niet meer bedragen dan 95 kg.

Samengevat:

  • Bij een ticket voor 3 personen kunnen er maximaal 3 passagiers mee, de leeftijd maakt niet uit maar de totale massa van de 3 personen mag niet meer bedragen dan 225 kg.
  • Bij een ticket voor 1 persoon kan er maximaal 1 passagier mee, de leeftijd maakt niet uit maar de totale massa van de persoon mag niet meer bedragen dan 95 kg.
  • Het gewicht van een enkele persoon mag niet meer bedragen dan 125 kg i.v.m. maximaal toelaatbare stoelbelasting en het moeten kunnen sluiten van de gordel.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Onze klantenservice is per telefoon of e-mail aanwezig van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:30 uur zijn wij per mail en telefonisch bereikbaar. LET OP: Op maandagen en dinsdagen vliegen wij niet tenzij het een feestdag betreft.

Wij heten u graag welkom bij ons vliegbedrijf VliegExperience.nl op Teuge !