Reserveren

Wij vliegen van woensdag t/m zondag tussen 09:00 en 17:30 uur. Op maandagen en dinsdagen zijn wij gesloten, dat is ons weekeinde.

LET OP: Wij zijn reeds geheel volgeboekt op alle dagen t/m 8 December 2021. Alle weekenden t/m 16 Januari 2022 zitten al volgeboekt. Wij zijn geheel gesloten tussen 20 December 2021 en 10 Januari 2022.

Reserveringen voor een vliegdatum en tijd kunt u uitsluitend doen via dit formulier:

ALLE passagiersgewichten moeten ingevuld zijn anders wordt de aanvraag niet in behandeling genomen. U krijgt dan binnen 48 uur per mail de vluchtbevestiging of in het geval dat uw voorkeurstijd al bezet is de beschikbaarheid. Let goed op de geldigheid van de ticket en vergeet de ticket niet mee te nemen als u wilt gaan vliegen!

LET OP: Op al onze vluchten geldt een brandstoftoeslag van € 5,50 incl. BTW per vlucht.

LET OP: Ook wij merken de gevolgen van het COVID-19 Coronavirus. U kunt HIER meer informatie terugvinden over hoe wij hiermee omgaan.

Conform ons sector protocol zijn wij verplicht om alle passagiers een gezondheidsverklaring in te laten vullen en te tekenen. U kunt de verklaring hieronder terugvinden en dan uitprinten en ingevuld meenemen als u komt vliegen.

GEZONDHEIDSVERKLARING

Vanwege COVID-19 coronavirus hebben wij een aantal maatregelen die wij conform ons sector protocol moeten hanteren, te weten:

  1. Het dragen van een niet-medisch mondkapje bij een bezoek aan ons bedrijf is verplicht. Deze beschermingsmiddelen dient u zelf mee te nemen.
  2. Uitsluitend personen die daadwerkelijk deelnemen aan de vlucht zijn welkom. U kunt maximaal drie (3) toeschouwers meenemen, mits u 1,5 m afstand bewaard.
  3. Bij aankomst bij onze hangar kunt u voor de ingang plaatsnemen. Wij halen u op als u aan de beurt bent.
  4. U kunt helaas geen gebruik mag maken van onze sanitaire voorzieningen.
  5. Voorafgaand aan uw bezoek dienen alle passagiers de gezondheidsverklaring (zie hierboven) na te lopen uitgeprint en ingevuld mee te nemen en wij voeren een check gesprek met u.  
  6. Wij zijn helaas genoodzaakt een Corona toeslag van € 5,00 incl. BTW te berekenen in verband met het volledig ontsmetten van het vliegtuig voorafgaand en na afloop van de vlucht.

Klik hier voor de algemene voorwaarden en voor de aanvullende vervoersvoorwaarden.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:30 uur zijn wij per mail en telefonisch bereikbaar. LET OP: Op maandagen en dinsdagen zijn wij gesloten tenzij het een feestdag is.

Wij heten u graag welkom bij ons vliegbedrijf VliegExperience.nl op Teuge !