Vlieglessen

Wie droomt er niet van om zelf een vliegtuig te besturen? Dit is uw kans, boek nu een van onze vlieglessen voor uzelf, een vriend, vriendin, collega of een familielid. Tijdens de vlieglessen wordt er gevlogen met een Cessna 172. Dit vliegtuig heeft de vleugels aan de bovenzijde zodat u en uw passagiers volop kunnen genieten van het panorama die onder u voorbij schuift.

Maak kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf voor even de piloot van een vliegtuig. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een briefing van onze vlieginstructeur gaat u onder begeleiding zelf een vliegtuig besturen. Na de vlucht ontvangt u een luchtdoop certificaat ter herinnering aan dit speciale moment. Om extra na te genieten kunt u er ook voor kiezen om uw vlucht met een GoPro camera in HD kwaliteit vast te laten vastleggen.

Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen bij VliegExperience.nl op Teuge!

Bestel hier een vliegles

Learn to Fly vlieglessen mogelijkheden

U krijgt 10 minuten theorie over het vliegen en de werking van een vliegtuig. Hierna gaat u respectievelijk 20, 40 of 60 minuten zelf vliegen waarbij onze piloot de start en de landing uitvoert. Daartussen kunt u zelf voelen hoe vliegen is en een droom laten uitkomen. Bij deze vlieglessen zitten het luchtdoopcertificaat en het boekje ‘hoe vliegt een vliegtuig’ bij de prijs inbegrepen.

 

Totale kosten

Vlieglessen

Vluchtduur

1 persoon

2 personen

3 personen

Zelf vliegen 20 minuten

20 minuten

€ 85,00

€ 115,00

€ 115,00

Zelf vliegen 40 minuten

40 minuten

€ 160,00

€ 220,00

€ 220,00

Zelf vliegen 60 minuten

60 minuten

€ 235,00

€ 320,00

€ 320,00

Bestel hier een vliegles

Vlieglessen hoe werkt het?

Voordat u gaat genieten van een van onze vlieglessen krijgt u van een ervaren piloot een theoretische uitleg over het vliegen. De piloot zal u vertellen waarom een vliegtuig eigenlijk vliegt, op welke wijzen we het vliegpad van het toestel kunnen beïnvloeden, wat de instrumenten betekenen, enz.

Vervolgens loopt u met hem/haar naar het toestel en u mag samen met maximaal twee passagiers plaatsnemen. Als de motor gestart is taxiet de piloot het toestel naar het begin van de baan en stijgt op. Eenmaal op hoogte gekomen is het toestel van u. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om bochten te maken, te klimmen, te dalen, etc. 

Wilt u uw woning bekijken tijdens een van onze vlieglessen? Geen enkel probleem, als u de piloot vertelt waar u naartoe wilt, zal hij/zij er met u naartoe vliegen, of hij geeft u instructies hoe u er zelf naartoe kunt vliegen, mits dat haalbaar is binnen de duur van de vlucht.

Als de vlucht bijna voorbij is zal de piloot het stuur weer overnemen en terugvliegen naar het vliegveld, u kunt nog even genieten van het uitzicht.

Na afloop krijgt u van ons een luchtdoopcertificaat, een persoonlijk bewijs dat u bij ons gevlogen heeft.

Bestel hier een vliegles

Voorwaarden vlieglessen:

Er wordt gevlogen met 2- en 4-persoons vliegtuigen, per vlucht kunnen er maximaal 1 of 3 passagiers mee afhankelijk van het gekozen ticket, de leeftijd maakt niet uit maar de totale massa van de 3 personen mag niet meer dan niet meer bedragen dan 225 kg. Prijzen zijn inclusief BTW, inzittendenverzekering en luchthavenbelastingen. De vliegtijden zoals aangegeven zijn motor-aan-motor-uit tijden. U kunt met een of meerdere vliegtuigen tegelijk het luchtruim kiezen, geen opdracht is onmogelijk voor ons. De vlieglessen zijn ook als kadoticket te verkrijgen. 

Erkenningen voor de vlieglessen:

Veiligheid (altijd het allerbelangrijkst binnen de luchtvaart), kwaliteit en goede service staan voorop. 

Alle vluchten worden alle uitgevoerd met vliegtuigen die beschikken over een AOC (Air Operator Certificate). Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan ons bedrijf met nummer AOC NL 59. Ons bedrijf is het eerste bedrijf in Nederland dat voor haar vluchten met passagiers deze erkenning heeft gekregen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden.

Daarnaast hebben wij een zogenaamde ATO (Approved Training Organization) ook hiermee voldoen wij aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden tijdens alle vlieglessen die wij uitvoeren.

Bestel hier een vliegles

Met VliegExperience.nl bent u verzekerd van een leuk en gezellig dagje uit ! Klik hier voor meer mogelijkheden, meer informatie en boekingen van onze vlieglessen!