Rondvlucht Ameland

Een rondvlucht boven Ameland en de Wadden maken? Een onvergetelijke belevenis!

Een prachtig panorama van authentieke natuurgebieden

Ga je dit jaar op vakantie naar de kop van Noord-Holland, het eiland Texel of bezoek je een van de prachtige Waddeneilanden? Dan moet je, als je een ultiem en onvergetelijk avontuur wilt beleven, zeker een rondvlucht Ameland maken. Vanaf het vliegveld Texel vertrekken dagelijks tientallen rondvluchten, waarbij een comfortabel vliegtuigje jou (en eventueel je familieleden of vrienden) over de schitterende natuur van de eilanden Texel en Ameland, en natuurlijk ook over het Waddengebied, vliegt. Onder je voltrekt zich tijdens deze rondvlucht Wadden een prachtig panorama van authentieke natuurgebieden, de Waddenzee en natuurlijk de miniatuurhuisjes en mensen onder je. Wat ook gaaf is, is dat je tijdens de vlucht van bovenaf zeehonden te zien krijgt. Een rondvlucht Ameland en rondvlucht Wadden is dan ook iets dat je je leven lang niet meer vergeet.

BOEK HIER UW TICKET

Prijzen rondvluchten Texel

Tijdsduur Prijs* Voorbeeld route**
15 min € 49,50 Klein rondje rondom het vliegveld over het noordelijke deel van Texel.
30 min € 74,50 Rondje over heel Texel of via noordelijk deel van Texel naar Vlieland en terug.
45 min € 94,50 Op en neer naar Terschelling om zeehonden te bekijken of Texel rond met een stukje over Den Helder of Vlieland.
60 min € 104,50 Op en naar Ameland, rondje om het eiland Texel rond en over deel van de kop van Noord Holland

 

 

 

 

*Prijs per persoon en incl. BTW

** Routes zijn slechts voorbeelden, we vliegen de route die u wilt mits deze binnen de vliegtijd ligt.

BOEK HIER UW TICKET

De mogelijkheden qua rondvluchten

Vanaf het Texelse vliegveld kun je diverse rondvluchten maken qua tijdsduur. Er zijn vier varianten beschikbaar als je boven Texel, Ameland en de Wadden wilt vliegen, namelijk een vluchtduur van 15 minuten, 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Het meest geliefd zijn de 45 minuten en 60 minuten vluchten, omdat je als passagier dan ook zeehonden te zien krijgt. De piloot is een ervaren vliegenier, die extra langzaam en laag vliegt, zodat alles vanuit de lucht goed zichtbaar is. Je ziet namelijk van alles. Denk aan het schitterende natuurgebied aan de noordzijde van Texel, waar ook de zeehonden gespot kunnen worden. Of de zuidzijde van Ameland, war de prachtige vuurtoren bij Hollum zichtbaar is en je vanuit het vliegtuigraampje in de verte ook de veerpont naar Holwerd kunt zien varen of liggen. Supermooi is ook om vanuit de lucht neer te kijken op de duinen en stranden. Tijdens een rondvlucht Wadden kun je deze natuurpracht, maar ook gebouwen, architectuur en mensen, vrij gedetailleerd zien. Je hebt het idee alsof je onderdeel bent van een gave natuurreportage op televisie. Zo levensecht speelt alles onder je zich af!

Boek tijdig om verzekerd te zijn van een plekje

Een rondvlucht Ameland kun je het beste ruim van tevoren, dus niet pas als je op Texel bent, online bij ons boeken. De Waddenvluchten zijn namelijk erg populair onder toeristen en vaak al weken van tevoren volgeboekt. Ga daarom nu naar onze website en meld je aan voor een van de mooiste ervaringen die je in je leven gaat meemaken. En neem gerust je kinderen, als je die hebt, mee. Je bezorgt ze een onvergetelijk en supergaaf avontuur!

BOEK HIER UW TICKET

Deze vluchten worden uitgevoerd door onze partner Tessel Air

Interessante pagina's:

Rondvlucht Texel

Texel

Rondvlucht Wadden Eilanden

Parachutespringen op Texel

Parachutespringen op Ameland

Eiland Hotel Texel