Unieke helikoptervlucht boven Grand Canyon

Op een unieke manier de Grand Canyon beleven; met een helikoptervlucht maak je dit Nationale Park op een hele andere manier mee. Een grand canyon helicopter tour geeft je de mogelijkheid om te genieten van een bijzonder en onvergetelijk uitzicht over deze gigantische kloven.

Grand Canyon

Deze kloof in Arizona is één van de bekendste nationale parken van de wereld. Het park is bijna vijfduizend vierkante kilometer groot en de Canyon is op de diepste plekken rond de 1800 meter. De Grand Canyon verdeelt het nationale park in tweeën. Er zijn diverse uitkijkpunten aan de North Rim en aan de South Rim. Je kunt ook in het ravijn naar beneden lopen via wandelpaden, maar daar heb je wel een paar dagen de tijd voor nodig. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een grand canyon helicopter tour te doen. Daarbij heb je een geweldig uitzicht van bovenaf. Zo kun je extra genieten van de natuur.

Grand canyon helicopter tour

Er zijn verschillende opties voor een helikopter tour. Zo is een vlucht vanaf de Grand Csnyon South Rim Terminal €275. Deze vlucht duurt dan vijftig minuten. Vanaf de West Rim Terminal is de vlucht veertig minuten en kost deze €160. Daarnaast heb je de optie om vanaf Las Vegas te vliegen. Een Vegas Nights vlucht vanaf de Las Vegas Strip Terminal duurt twaalf minuten en kost €110. De helikopter tour is een bijzondere ervaring die je nog heel lang zult herinneren en doorvertellen.