Rondvlucht Grand Canyon vanuit Las Vegas

Hoe leuk is het om, als je binnenkort toch in Las Vegas bent, een rondvlucht te maken boven de Grand Canyon. Een fantastisch natuurgebied met de Hoover Dam er vlakbij. Het is een hele belevenis om vanuit de lucht de prachtige bergen en rotsformaties te mogen aanschouwen! Ervaar met deze rondvlucht Grand Canyon vanuit Las Vegas de overweldigende rust en de absolute leegheid. Geniet van deze mogelijkheid om de gigantische bergen en ravijnen te bekijken. Het wordt een spectaculaire tocht!

Genieten vanuit de lucht.

Het is een bijna magische vlucht, een magistrale ervaring als je over Hoover Dam vliegt en even later Lake Mead en Black Canyon onder je door ziet gaan. Maar pas op: het op deze manier zien van de Coloradorivier en de Grand Canyon kan emotionele gevoelens bij je boven brengen! Je vliegt over het gebied van de Hopi Indianen, de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Ervaar de Painted Desert, de Marble Canyon, de Dragon Corridor en Point Imperial.

Boek online vanuit Nederland!

Om je ervan te verzekeren dat je plek gereserveerd is in de helikopter is het verstandig om nu al te boeken. Een 50 minuten vlucht Grand Canyon South Rim Terminal kost € 275 en een 40 minuten vlucht vanaf de Grand Canyon West Rim Terminal kost € 160. De Vegas Nights vlucht van 12 minuten vanaf Las Vegas Strip Terminal kost € 110. Eenvoudig online te regelen is deze fantastische rondvlucht Grand Canyon vanuit Las Vegas meteen!