Helikopter rondvlucht Grand Canyon

Een vakantie in de USA is niet compleet zonder een helikopter rondvlucht over de Grand Canyon. Ontdek dit machtig mooie natuurgebied tijdens een rondreis door de Westkust vanuit de lucht waardoor je een perfect uitzicht krijgt over de kilometers lange kloof. Een onvergetelijk ervaring die je naar de mooiste plekjes van de Grand Canyon brengt en die je op verschillende manieren kunt invullen.

De Grand Canyon is een miljoenen jaren oude grote kloof gelegen aan de Westkust en is absoluut een aanrader om te bezoeken als je een rondreis maakt aan deze kant van Noord-Amerika. Combineer grote, moderne steden zoals Las Vegas met een once in a lifetime experience door met een helikopter rondvlucht Grand Canyon te verkennen.

Een helikopter rondvlucht Grand Canyon boek je voor €110,- al vanaf Las Vegas. Zo zie je met de Vegas Nights vlucht de magische stad met de vele magistrale hotels en prachtige verlichting van het beste perspectief en vlieg je vervolgens door naar de bekende kloof. Het is daarnaast ook mogelijk om vanaf de Grand Canyon een vlucht te maken. Van de Grand Canyon South Rim Terminal vlieg je bijvoorbeeld in 40 minuten naar de mooiste plekjes. Zo kan je voor €160,-een wandeling combineren met oogverblindende uitzichten in de lucht aan de zuidkant van de kloof. Vanaf de westkant is het ook mogelijk om een nog uitgebreidere vlucht te maken. Deze vertrekt vanaf de Grand Canyon West Rim Terminal en kost €275,-. Zo is er voor elk budget en elke wens een mogelijkheid om een helikopter rondvlucht Grand Canyon te boeken!