Helikopter Grand Canyon tips

De Grand Canyon verken je het beste door middel van een helikoptervlucht. Dit geeft je namelijk de mogelijkheid om de kloof van diverse hoeken te aanschouwen, bekijken, en te fotograferen voor het thuisfront. Met een helikoptertour vlieg je namelijk laag door de Grand Canyon naar de mooiste plekken via de beste routes. Een aantal helikopter Grand Canyon tips die jij moet weten voordat je gaat boeken!

  1. Een van de belangrijkste helikopter Grand Canyon tips is wel om vooraf online je vlucht te reserveren. Dit voor een goedkopere prijs! Vaak krijg je 24 uur van te voren een nieuwe bevestiging die je zal moeten bevestigen. Dit in verband met het weer. Zorg dus dat je dagelijks internettoegang hebt tijdens je vakantie!
  2. Geef je ware gewicht door tijdens het reserveren van de vlucht. De stoelen in de helikopter worden ingedeeld op gewicht en je zal bovendien voordien nog een keer worden gewogen.
  3. De beste tijd om een vlucht te boeken is in de ochtend. Dan heb je het beste uitzicht omdat het weer meestal helderder is en je het mooiste lichtinval hebt. Dit geldt ook voor de vluchten aan het einde van de middag.
  4. Vlieg vanaf de South Rim voor de meest spectaculaire uitzichten over de kloof.
  5. Neem geen bagage mee. Tassen worden namelijk niet toegelaten aan boord van de helikopter, dus zorg dat je spullen die je nodig hebt in je zakken kunt doen
  6. Neem je paspoort mee voor het inchecken op het vliegveld.

Hopelijk heb jij iets aan deze helikopter Grand Canyon tips en ga je een fijne rondvlucht tegemoet!