Helicopter Grand Canyon

Is het voor u een droom om ooit de Grand Canyon te bezoeken? Dit hoeft niet bij een droom te blijven! Een tocht door deze prachtstreek vergt heel wat voorbereiding, en meestal ontdekt u dan maar een zeer beperkt deel van dit wereldwonder. Met de helicopter Grand Canyon overvliegen is dé ideale manier om op een rustige en toch spannende manier dit gebied te verkennen.

Het voordeel van een helicopter is dat u tussen de bergen en diep in de kloven mag vliegen. Daardoor kunt u van dichtbij deze prachtige natuurformatie vastleggen op foto of film. U ziet in detail de geweldige gelaagde gesteenten en het volgende moment heeft u een overzicht over de talloze bergen. U voelt zich klein tussen dat grote natuurgeweld, dit is echt een overweldigende ervaring.

Afhankelijk van de startplaats en het aantal minuten dat u wenst te vliegen, betaalt u tussen € 110 en € 275. Deze helicopter Grand Canyon vlucht is een unieke ervaring die u niet mag missen. Prachtige roodbruine gesteentes, hoge platformen en diep uitgesleten kloven zijn hetgeen u mag verwachten. De helicopters zijn van een kleiner type zodat u bijna een privé-rondleiding krijgt. De piloten zijn uiterst deskundig en bezorgen u de ervaring van uw leven.

Helicopter Grand Canyon vluchten maakt uw dromen waar. Wat u altijd in de boekjes of op TV zag, gaat u nu zelf beleven. U zweeft door dit prachtige landschap en neemt herinneringen mee die u nooit meer vergeet!