Grand Canyon vlucht

Een reis naar Amerika, vergeet de prachtige natuur niet!
Wanneer je net een reis hebt geboekt naar Amerika, dan denk je vast al aan het entertainment dat je er kan meemaken, je kan er zeer veel gaan shoppen. Je kan ook languit genieten van het weer op het strand... Maar vergeet ook zeker niet de prachtige natuur die het land je te bieden heeft! Een van deze wonderen die jan kan bewonderen is de Grand Canyon. Je kan deze van zeer dichtbij bekijken, maar het is ook de moeite waard om deze een van bovenaf te zien, dan heb je het hele mooie totaalzicht. Hoe kan dit beter dan met een Grand Canyon vlucht?

Hoeveel kost zo'n Grand Canyon vlucht?
Wanneer je geïnteresseerd bent in deze adembenemende activiteit met dit ongelooflijke uitzicht, dan vraag je je vast ook wel af hoeveel zo'n Grand Canyon vlucht dan kost?
Vanaf de Grand Canyon West Rim Terminal kost de helikoptervlucht voor zo'n 40 minuten 160 euro. Wanneer je vertrekt vanaf de Grand Canyon South Rim Terminal kost de helikoptervlucht voor 50 minuten plezier je 275 euro.

De helikoptervlucht vanaf Les Vegas vanaf Las Vegas Strip Termina kost 110 euro voor een vlucht van 12 minuten.

Bekijk het aanbod en de foto's gerust even rustig na en laat je vanzelf overtuigen. Het is een prachtige kans voor jong en oud. Een unieke belevenis die je kan opdoen met het hele gezin. Alvast heel veel plezier gewenst!