Grand Canyon vlucht vanuit Las Vegas

Waar Las Vegas natuurlijk vooral bekendstaat om zijn casino's en mogelijkheden om razendsnel in het huwelijk te treden, is het ook de locatie waarvandaan je relatief gezien goedkoop je helikoptervlucht kunt boeken om de overweldigend mooie Grand Canyon te bewonderen vanuit de lucht. Boek je Grand Canyon vlucht vanuit Las Vegas en binnen een paar minuten kun je de pracht van de Grand Canyon met eigen ogen bewonderen.

De Grand Canyon is enorm in omvang en alleen maar met je auto of RV (camper) door het gebied trekken is eigenlijk een doodzonde. Je mist dan immers de ongelofelijke schoonheid die je eigenlijk alleen vanuit de lucht tot je kunt laten komen.

Het is ten zeerste aan te raden om je Grand Canyon vlucht vanuit Las Vegas te beginnen. Las Vegas is immers gunstig gelegen en er is in Las Vegas natuurlijk meer dan genoeg ander vertier om je dagen verder mee te vullen. Maar waar het natuurlijk vooral om gaat is de pracht van de Grand Canyon zelf. Die is geweldig en als je anderen vraagt die een Grand Canyon vlucht vanuit Las Vegas boekten, over hoe ze de helikoptervlucht hebben ervaren, zul je van ze te horen krijgen dat ze het overweldigend mooi vonden om de Grand Canyon vanuit de lucht te bewonderen.

Wanneer je je helikoptervlucht gaat maken, zorg er dan uiteraard wel voor dat je een goed fototoestel bij je hebt en vergeet ook vooral niet je in te smeren met zonnebrand, anders krijgt je luchtreis een pijnlijk staartje, dat wordt nog weleens vergeten!

Last but not least, hieronder wat prijsinformatie:

Helikoptervluchten naar de Grand Canyon:
50 minuten vlucht vanaf de Grand Canyon South Rim Terminal in Las Vegas kost € 275
40 minuten vlucht vanaf de Grand Canyon West Rim Terminal in Las Vegas kost € 160

Tip: Helikoptervluchten boven Las Vegas:
Vegas Nights vlucht van 12 minuten vanaf Las Vegas Strip Terminal kost € 110

Goede reis gewenst!