Grand Canyon helikoptervlucht

In Arizona ligt een van werelds meest bekende National Parken. Het park is een uniek verschijnsel van de natuur, National Park Grand Canyon. De Grand Canyon moet je gezien hebben!

De wereldbekende woeste rotspartij waar de Colorado River door stroomt. Dankzij het snel stromende water van de Colorado River is een scheur ontstaan in de aardkorst. Uit deze scheur is de Grand Canyon ontstaan. De Grand Canyon is maar liefst 350 kilometer lang en 1600 meter diep. De Grand Canyon is op te delen in een noordelijke en zuidelijke kant. Het noordelijke deel van het park is vanwege het weer niet altijd te bezoeken. Het zuidelijke deel is het hele jaar door goed toegankelijk.

De Grand Canyon heeft mooie wandelpaden die leiden naar plekjes waar u mooie foto's kunt maken van de geweldige rotsen. Maar hoe mooi zou het zijn om vanuit de lucht een fantastisch uitzicht te hebben over de Grand Canyon? Met Grand Canyon helikoptervlucht beleeft u een unieke ervaring! U zult versteld staan van het uitzicht en thuis komen met indrukwekkende foto's.

Kiest u voor een Grand Canyon helikoptervlucht van 50 minuten dan vertrekt u vanaf de Grand Canyon South Rim Terminal en kost €275,-. Kiest u voor de helikoptervlucht van 40 minuten dan vertrekt u vanaf de Grand Canyon West Rim Terminal en kost €160,-. Tevens is een helikoptervlucht vanaf Las Vegas mogelijk. De Vegas Nights vlucht van 12 minuten vertrekt vanaf Las Vegas Strip Terminal en kost €110,-.

Grand Canyon helikoptervlucht voor de ultieme belevenis!