Grand Canyon Helicopters AZ

In spannende dromen of in een Amerikaanse film of documentaire hebben we wel al eens een glimp opgevangen van de Grand Canyon, maar totdat we dit natuurwonder met eigen ogen ervaren, kunnen we niet bevatten hoe het voelt om over honderden kilometers eeuwenoud steenlandschap uit te staren. Het water van de rivier Colorado heeft in de loop van miljoenen jaren een diepe kloof in het landschap van de Amerikaanse staat Arizona getekend. De kracht van de natuur heeft hier echt wel zijn eeuwige brandmerk achtergelaten. Er is geen betere manier om de grandeur van deze kracht met eigen ogen te aanschouwen dan vanuit de lucht. Met grand canyon helicopters az kan je een vlucht boeken om met een helikopter over de Canyon te vliegen. De ervaren Amerikaanse crew van grand canyon helicopters az weten je in vogelvlucht naar de mooiste plekken te voeren om met zekerheid deze ervaring tot het hoogtepunt van je reis te maken. Beslist u om deze onvergetelijke belevenis aan te gaan? Dan bestaan er verschillende opties.

De vlucht van grand canyon helicopters az die vertrekt vanaf Las Vegas duurt 12 minuten. Deze Vegas Nights vlucht vanaf Las Vegas Strip Terminal kost € 110.
Bij de vluchten die vertrekken vanaf de Grand Canyon zelf heeft u de keuze tussen 2 vliegveldjes als startpunt. De vlucht vanaf de Grand Canyon South Rim Terminal duurt maar liefst 50 minuten en kost € 275. Een iets minder lange vlucht van 40 minuten beleeft u vanaf de westelijke Terminal en kost € 160. Zoals de Amerikanen zouden zeggen: Try it! You only live once.