Grand Canyon Helicopter

De Grand Canyon spreekt tot ieders verbeelding. U kent deze prachtstreek uit de westerns of uit natuurdocumentaires. En u wilt dit natuurfenomeen ooit, voor één keer in uw leven, gaan ontdekken? De meeste mensen doen dit door middel van een jeep-tocht. Echter komt u dan slechts in een beperkt gedeelte van dit uitgestrekt gebied. De ideale manier om deze schitterende streek te verkennen is met een Grand Canyon helicopter. U ontdekt de prachtige rotsformaties, de diepe kloven en de rivieren die er als een glinsterend lint doorheen kruisen.

U kunt kiezen van welke plaats u vertrekt en hoe lang u wilt genieten van deze schitterende natuur, en hiervoor betaalt u slechts tussen € 110 en € 275. Voor deze zeer matige prijs staat een professionele piloot tot uw dienst, die u een heerlijke tijd laat beleven die u nooit meer vergeet. De kleine Grand Canyon helicopter maakt het nog extra gezellig: het is net alsof u een privé-tour krijgt.

Met deze kleine en zeer wendbare Grand Canyon helicopter vliegt u hoog boven de overweldigende natuur. Daarnaast kan deze helicopter tussen de bergen en diep in de kloven vliegen. Op deze manier krijgt u enerzijds wijdse uitzichten over de streek, en anderzijds kunt u van dichtbij al deze pracht in beeld brengen. U gaat gegarandeerd met geweldige herinneringen en zeer voldaan terug naar huis. Uw droom is eindelijk uitgekomen!