Grand Canyon Helicopter Vegas

Verlaat het drukke nachtleven van Vegas heel even en geniet van de prachtige landschappen van de Grand Canyon. Dankzei helikopter vluchten is het mogelijk om binnen no-time van de ene deelstaat naar de andere te vliegen om van de prachtige omgeving van Arizona te genieten. De Grand Canyon helicopter Vegas is een fantastische manier om dit te doen.

Heeft u wel even genoeg gehad van de drukte in Las Vegas, of wilt u graag meer van de schoonheid van de natuur zien? Dat kan! Vanuit de helikopter kijkt u neer op de enorme, wereldberoemde kloof van de Verenigde Staten. Deze kloof, geregistreerd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, is een wonder der natuur dat u eenmaal in uw leven gezien moet hebben. Deze ruim vijftien kilometer brede en vierhonderdvijfendertig kilometer lange kloof is op verschillende manieren te bezoeken. Zo kunt u de kloof te voet zowel beneden als boven bezichtigen. Ondanks de enorme breedte van de ene naar de andere kant is de overkant dankzij extreem lage luchtvochtigheid goed te zien.

Prijsinformatie
Een andere bijzondere manier om Grand Canyon Village te bezichtigen is vanuit de lucht. De Grand Canyon helicopter Vegas vind u onderaan. Hieronder vind u een overzicht van prijzen voor verschillende helikoptervluchten:

Helikoptervluchten vanaf Grand Canyon:
* 50 minuten vlucht Grand Canyon South Rim Terminal kost € 275
* 40 minuten vlucht vanaf de Grand Canyon West Rim Terminal kost € 160

Grand Canyon helicopter Vegas:
* Vegas Nights vlucht van 12 minuten vanaf Vegas Strip Terminal kost € 110