Grand Canyon Helicopter Tours Las Vegas

Het Grand Canyon National Park is van adembenemende schoonheid. Het park in de staat Arizona heeft zelfs een plekje op het Werelderfgoedlijst van Unesco weten te bemachtigen. Het is een van de must-see verschijnselen op het Amerikaanse continent met haar prachtige natuurschatten en benoemd als een van de zeven wereldwonderen van de natuur. De door de Colorado River gevormde kloof is op verschillende manieren te bewonderen, maar is het allermooist vanuit de lucht. De helikoptervlucht organisator Grand Canyon helicopter tours Las Vegas helpt je deze ultieme droom te verwezenlijken.

De Grand Canyon, de beroemdste kloof ter wereld, is meer dan zestienhonderd meter diep. Het park is dan ook bijna 5000 vierkante kilometer groot wat een helikoptervlucht wel interessant maakt wil je de kloof goed kunnen bezichtigen. Grand Canyon helicopter tours Las Vegas geeft je de kans op deze uniek ervaring die je ongetwijfeld nooit meer gaat vergeten. Door de lage luchtvochtigheid, aangevoerd door wind uit de woestijn, kun je van alle kanten de Canyon goed bezichtigen vanuit de helikopter. Ook zijn er meerdere uitzichtpunten in het park aan de noordkant en de zuidkant van de kloof. De zuidkant is de populairste kant en word druk bezocht door toeristen. Voor de ervaren hikers bestaat zelfs de mogelijkheid om door de Canyon heen te wandelen, dit is echter niet weggelegd voor onervaren wandelaars.

De spectaculairste manier van bezichtiging blijft toch wel door middel van een Grand Canyon helicopter tours Las Vegas uitgevoerde vlucht boven dit schitterende natuurwonder. Klaar om in te stappen?