Grand Canyon helicopter tour South Rim

Wil jij de schoonheid van een van de bekendste kloven van Noord-Amerika van dichtbij ontdekken? Boek dan een helicopter tour tijdens je vakantie en bekijk de Grand Canyon van hoeken die je te voet niet zal zien. Een Grand Canyon helicopter tour South Rim is een van de populairste opties en een absolute aanrader omdat je zo de kans krijgt om de allermooiste hoeken van het natuurgebied te zien. De vluchten vertrekken vanaf de zuidkant van de kloof in de buurt van Grand Canyon Village, welke bovendien ook nog eens goed te bereiken is via de snelweg.

De Grand Canyon in Arizona is dankzij miljoenen jaren aan erosie in de vorm gegoten zoals hij nu is: een uniek, uitgestrekt natuurgebied met spectaculaire uitzichten, de prachtigste natuurkleuren en 450 kilometer aan roodkleurig gebergte. De zuidkant ‘ South Rim’ van de kloof wordt door toeristen als mooiste ervaren en heeft diverse opties voor wandelingen, uitzichtpunten en helicopter tours voor het allermooiste zicht op de Canyon.

Het uitzicht vanaf de speciale uitkijkpunten is spectaculair, maar een bezoek wordt pas echt onvergetelijk met een Grand Canyon helicopter tour South Rim. De helicopter brengt je naar hoeken waar je te voet niet komt en mag bovendien laag door de uitgestrekte kloof vliegen waardoor je zowel van ver weg als heel dichtbij het natuurgebied op verschillende plekken gade kunt slaan. Bovendien zijn er diverse opties en routes beschikbaar om een Grand Canyon helicopter tour South Rim te boeken, waarbij je diverse bekende punten aan kunt doen zoals Dragon Head en Imperial Point.