Grand Canyon deluxe helikopter

Grand Canyon zien vanuit de lucht
Het Grand Canyon gebergte is het meest bezochte gebied voor de buitenlandse toeristen die Amerika bezoeken. De brede en diepe kloof ligt in het noorden van de staat Arizona. De Grand Canyon kloof is al miljoenen jaren oud en ontstaan door het water van de Coloradoriver. De Canyon is een National Park en staat sinds 1979 op de erfgoedlijst van Unesco. De Canyon biedt vooral wanneer de zon opkomt en ondergaat een fabelachtig aangezicht.

North en South Rim
De North Rim is bereikbaar via een lokale weg maar deze is 's winters gesloten. De North Rim heeft wel een aantal uitzichtpunten maar de mooiste zijn toch wel te vinden aan de zuidelijke kant van de Canyon. Wil je echter alle schoonheid van de Grand Canyon ervaren dan is een vlucht met de Grand Canyon deluxe helicopter een echte aanrader. Zo ervaar je de prachtige uitzichten vanuit de lucht en zul je de overweldigende kloof van alle kanten perfect kunnen bekijken. De vluchten met de Grand Canyon deluxe helicopter zijn scherp geprijsd.

Informatie prijzen
Omdat de Grand Canyon een toeristische attractie kun je overal in diet gebied veel mensen tegenkomen. Behalve in de lucht...Het is alsof je alleen bent boven de Canyon en alles op een spektaculaire manier beleefd. Je kunt alles vanuit de lucht beter bekijken. Geen mensen die vlak voor je camera gaan staan maar direct een wijds uitzicht over de gehele Grand Canyon.
Een 50 minuten durende vlucht met een Grand Canyon deluxe helicopter kost 275 euro. Je vliegt dan vanaf de South Rim. Een 40 minuten vlucht vanaf de West Rim kost 160 euro. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende website.