Grand Canyon deluxe helicopter tour

Grand canyon deluxe helicopter tour.
De natuur heeft een aantal prachtige formaties gecreëerd in de Verenigde Staten. Een daarvan is de Grand Canyon. De grootste natuurlijke kloof op aarde.
Zweef over de Grand Canyon in de stijl die bij u past. Het geweldige, indrukwekkende landschap van de Grand Canyon, natuurlijk kunt u op het internet genieten van het uitzicht op foto's, films en door middel van reisverhalen.

Maar de indruk die dat prachtige, bijna onaardse landschap bij u zal achterlaten na een grand canyon deluxe helicopter tour zal beslist onvergetelijk zijn. Een landing op de zuidelijke of westelijke rand, een tourvlucht over de ruwe noordelijke rand en een vlucht naar de bodem van deze geweldige canyon, het zal een dag worden om nooit te vergeten.

Las Vegas is niet ver van de Grand Canyon en een bezoek per helicopter aan die stad hoort er natuurlijk bij. Maak dat bezoek in een fabuleuze nachtvlucht, geniet van deze prachtig verlichte hoofdstad van het gokken in de Verenigde Staten.

We bieden vluchten voor iedere toerist, tourpakketten, vluchten in de ondergaande zon en nachtvluchten, executive bodem landing tours.
Geniet van het 180 graden uitzicht rondom met alleen stoelen met zicht naar voren, maar in het comfort van klimaatregeling in een A-ster jet helicopter, het avontuur van uw leven. We bieden gespecialiseerde vluchten, grand canyon deluxe helicopter tour vluchten die u dit deel van de wereld laten zien zoals het eigenlijk alleen in een film kan. Het is mogelijk met een luxe limousine gehaald en gebracht te worden naar en van ieder hotel aan de Las Vegas Strip.