Een helicoptervlucht Grand Canyon

De Grand Canyon is een brede diepe kloof in het noorden van de Amerikaanse staat Arizona. De Grand Canyon is ongeveer 435 kilometer lang. Hij heeft een breedte die varieert tussen de 15 en 29 kilometer. Er heerst een extreem lage vochtigheid waardoor het zicht zeer goed is. De overkant is bijna vanaf ieder punt te zien, ondanks de breedte van de Grand Canyon.

Het bezichtigen van de Grand Canyon
Een helicoptervlucht Grand Canyon is de meest spectaculaire manier om hem te bekijken. Je kunt de Grand Canyon ook bezichtigen met een vliegtuig. Een helicoptervlucht Grand Canyon is een van de mooiste belevenissen die u kunt meemaken. Omdat de helikopters laag over de Grand Canyon mogen vliegen, krijg je hiervan een goed beeld. Je kunt er mooie opnames maken. Er zijn meerdere Grand Canyon helikopters en airplanes beschikbaar. Je kunt kijken op de website van helikoptervluchtgrandcanyon.nl.

Hoogtepunt reis
Vaak wordt een helicoptervlucht Grand Canyon ervaren als het hoogtepunt van de rondreis door West-Amerika. Vanuit het Grand Canyon National Park Airport worden er helikopter vluchten georganiseerd. Van hieruit gaat men over de South Rim van de Grand Canyon. Voor wat de tijdsduur betreft heeft u verschillende mogelijkheden. Hoe langer de vlucht duurt, hoe duurder hij wordt. Voor de langste vlucht, 50 minuten, moet u denken aan ongeveer €300,- Helikoptervluchten vanaf Las Vegas: Vegas Nights, een vlucht van 12 minuten vanaf Las Vegas Strip Terminal kost € 110,-. Een vlucht over de Grand Canyon wordt vaak als laatste uitstap gemaakt die u tijdens uw reis heeft. Een betere afsluiter kunt u niet hebben. Een helicoptervlucht Grand Cayon moet op uw verlanglijstje staan.