Gezondheidsverklaring

Conform ons sector protocol zijn wij verplicht om alle passagiers een gezondheidsverklaring in te laten vullen en te tekenen. U kunt de verklaring hieronder terugvinden en dan uitprinten en ingevuld meenemen als u komt vliegen.

GEZONDHEIDSVERKLARING

 

LET OP --> COVID-19 Coronavirus:

Vanwege COVID-19 coronavirus hebben wij een aantal maatregelen die wij conform ons sector protocol moeten hanteren, te weten:

  1. Het dragen van een niet-medisch mondkapje bij een bezoek aan ons bedrijf is verplicht. Deze beschermingsmiddelen dient u zelf mee te nemen.
  2. Uitsluitend personen die daadwerkelijk deelnemen aan de vlucht zijn welkom. U kunt maximaal drie (3) toeschouwers meenemen, mits u 1,5 m afstand bewaard.
  3. Bij aankomst bij onze hangar kunt u voor de ingang plaatsnemen. Wij halen u op als u aan de beurt bent.
  4. U kunt helaas geen gebruik mag maken van onze sanitaire voorzieningen.
  5. Voorafgaand aan uw bezoek dienen alle passagiers de gezondheidsverklaring (zie hierboven) na te lopen uitgeprint en ingevuld mee te nemen en wij voeren een check gesprek met u.  
  6. Wij zijn helaas genoodzaakt een Corona toeslag van € 5,00 incl. BTW te berekenen in verband met het volledig ontsmetten van het vliegtuig voorafgaand en na afloop van de vlucht.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze via het contactformulier stellen.