Zelf vliegen op Teuge

Zelf vliegen op Teuge is een mooie ervaring en ook voor u mogelijk!

Op vliegveld Teuge wordt, naast rondvluchten, ook de mogelijkheid geboden om helemaal zelf te vliegen! Een unieke ervaring die u zeker niet mag missen.

Zelf vliegen doet u op Teuge in een Cessna 172. Nadat u tien minuten theorieles hebt gekregen gaat u dan werkelijk de lucht in! U kunt kiezen uit meerdere tijden. Twintig, veertig of zestig minuten lang zelf vliegen vanaf Teuge waarbij de start en de landing uitgevoerd wordt door de ervaren piloot.

Bestel hier uw vliegles ticket
Niet alleen u, als piloot, maar ook nog twee passagiers mogen van deze vlucht genieten waarbij opnames maken toegestaan is, zodat u nog lang kunt nagenieten van deze mooie dag.
U ontvangt het luchtdoopcertificaat na afloop zodat iedereen kan zien dat u zelf rondgevlogen hebt.

Zelf vliegen op Teuge de mogelijkheden:

Heeft u voorkeur om boven een bepaald gebied te vliegen dan is dit ook mogelijk. Uiteraard moet dit wel binnen het tijdsbestek passen. Uw ervaren piloot zal dit graag van u vernemen en u de weg wijzen naar de bewuste plek. 

Bestel hier uw vliegles ticket
Tijdens de vlucht kunt u heerlijk uw gang gaan met bochten maken, klimmen en dalen onder toeziend oog van uw ervaren piloot. Hij zal de knuppel weer overnemen voor de landing.

Zelf vliegen op Teuge is een machtige belevenis die u zelf meegemaakt wilt hebben maar het is ook een prachtig cadeau om aan een vriend te geven!