Vlieglessen Teuge aanbieding

Wie heeft in zijn leven nog nooit het gevoel gehad om zelfstandig eens te kunnen vliegen. Dat de kosten u te hoog zijn is mogelijk maar het krijgen van een vliegles in Teuge zou dan geweldig zijn.

Bestel hier uw vliegles ticket

Vlieglessen Teuge mogelijkheden:

Een vliegles Teuge aanbieding kan zeer aantrekkelijk zijn om als cadeau aan iemand te geven waarvan u weet dat hij graag eens een vliegles zou willen volgen. Een vliegles Teuge aanbieding kan u eventueel daarbij over de streep trekken omdat voor de aanbieding een reductie wordt gegeven van wel meer dan 50%. Daarbij is het zelfs mogelijk om met een aanbieding een vliegles voor 20 minuten, wat normaal €189,95 kost, te boeken voor slechts € 88,95. Een dergelijk cadeau zal zeker in de smaak vallen voor iemand die dat al heel lang graag wil maar de kosten te hoog vond. Hiermee zal deze persoon voor de toekomst ook waarschijnlijk over de streep worden getrokken om vlieglessen te gaan nemen.

Bestel hier uw vliegles ticket

De vlieglessen worden gegeven in een Cessna 172. Dat vliegtuig heeft het voordeel dat de vleugels aan de bovenzijde van het vliegtuig zitten. Hierdoor kunt u tijdens uw vliegles ten volle genieten van de uitzichten die u heeft. Het schitterende panorama zal op deze manier onder u doorschuiven. Voordat u gaat vliegen krijgt u eerst 10 minuten aan de grond een instructie over de werking van het vliegtuig en het vliegen. Het starten zal door de deskundige piloot worden gedaan, die tijdens de vliegles met u meegaat, en zo ook het landen zal verzorgen. Een maal in de lucht zal het vliegtuig aan u worden overgedragen zodat u zelf kunt aanvoelen hoe het is om zelfstandig te kunnen vliegen. De ervaring van een dergelijke eerste vliegles is vaak zo overtuigend dat u zeker meer lessen wil gaan volgen. Na het halen van een gehele cursus, die u met een goed gevolg heeft afgesloten, mag u dan zelfstandig vliegen. Dat dat niet zonder slag of stoot zal gaan zal u duidelijk zijn. Tijdens het vliegen worden de hoogste veiligheidseisen in acht genomen.