Vliegles vanaf vliegveld Teuge

Heb je altijd de wens gehad om zelf een vliegles vanaf vliegveld Teuge te maken? Dit is de kans om een vliegles vanaf vliegveld Teuge te maken!

Met een vliegles vanaf vliegveld Teuge kun je je droom waar te maken en kennis te maken met het vliegen tijdens een vliegles in één van onze Cessna’s. Een vliegles vanaf vliegveld Teuge, Gelderland is een geweldige ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Bestel hier uw vliegles ticket

Aangekomen op Teuge krijg je voor de vliegles vanaf vliegveld Teuge allereerst van de instructeur een theoretische briefing over de werking van het vliegtuig en het vliegen zelf. Vervolgens neemt de instructeur je mee naar het vliegtuig. Zoals het hoort wordt het vliegtuig vóór de vlucht geïnspecteerd en je mag de instructeur hierbij assisteren. 

Mogelijkheden vliegles vanaf vliegveld Teuge:

Dán is het spannende moment aangebroken. Je neemt voorin de Cessna plaats en kunt eventueel nog twee mensen met je meenemen. De piloot taxiet het vliegtuig naar de startbaan terwijl er via radiocontact met vluchtcontrole diverse laatste checks worden uitgevoerd. Als het vliegtuig vliegt is dan is het jouw moment om te vliegen. Onder deskundige begeleiding kun je zélf het vliegtuig besturen, stijgen, dalen, enz. Woon je dichtbij Teuge in Gelderland, dan kun je tijdens je vliegles vanaf vliegveld Teuge naar je woonplaats vliegen en je huis vanuit de lucht bekijken en fotograferen.

Bestel hier uw vliegles ticket

Je kunt ook de droom van iemand anders uit laten komen en hem of haar een unieke vliegles cadeau geven. is Vliegveld Teuge in Gelderland behalve voor vlieglessen dé plek voor andere opwindende mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit.