Vliegles Teuge cadeau

Een origineel en spannend cadeau voor iedereen die als kleine jongen er van droomde om piloot te worden. U kunt een wens laten uitkomen. Maar ook zonder de lang gekoesterde jongensdroom is zelf mogen vliegen, een fantastische verrassing. Een keer mogen ervaren hoe het is om aan de knoppen te zitten van een vliegtuig is een geweldig gevoel, dat menigeen lang bijblijft. Dat maakt een vliegles teuge cadeau een bijzondere belevenis.

Bestel hier uw vliegles ticket

Een persoonlijke ervaring
Maak van deze unieke les een persoonlijke ervaring. Uw collega, vriend(in), familielid of gewaardeerde vrijwilliger van uw vereniging, heeft vast een favoriete plek die hij of zij wel eens vanuit de lucht zou willen bewonderen. Wat is er mooier dan zelf een plek uitkiezen waar je naar toe mag vliegen? Voorwaarde is wel dat dit past binnen de duur van de vlucht.

Vliegles Teuge cadeau mogelijkheden:

Bestel hier uw vliegles ticket

Een vlucht geven en samen beleven
U als gever laat de kersverse piloot natuurlijk niet alleen in het vliegtuig stappen. In het vliegtuig is ruimte voor vier personen: de piloot, de kersverse leerlingpiloot en nog twee personen naar keuze. Zo kunt u met elkaar deze vlucht meemaken. Een fototoestel mag natuurlijk niet ontbreken.

Velen van ons zouden zeer blij zijn als ze een vliegles Teuge cadeau zouden krijgen. Natuurlijk is het geweldig om een keer te kunnen vliegen en je daar boven in de lucht zo vrij als een volgeltje te voelen. Zij die een dergelijke cadeau willen boeken kunnen terecht op de website van VliegExperience.nl. Vliegexperience.nl is een website waar u er van verzekerd bent dat u een vetrouwd adres heeft. De veiligheid wordt altijd hierbij op de eerste plaats gesteld.

Bestel hier uw vliegles ticket

Instructie
Wanneer u een vliegles Teuge cadeau krijgt zal u voor de aanvang van de vliegles eerst 10 minuten uitleg krijgen over de manier van vliegen en de werking van het vliegtuig. Men vliegt met een Cessna 172. Dat is een vliegtuig waarvan de vleugels boven aan het viegtuig zijn bevestigd. Dat is mooi omdat u dan tijdens het vliegen voor 100% kan genieten van het panorama wat er onder u doorschuift. Wanneer u gaat vliegen zal de ervaren piloot de start en de landing zelf uitvoeren. Indien u eenmaal vliegt zal het vliegtuig aan u worden overgedragen. Dat is natuurlijk een bijzondere ervaring. Bij velen die een dergelijke vliegles volgen krijgen de behoefte om ooit zelf eens te kunnen gaan vliegen. Hiervoor zal men dan een cursus moeten gaan volgen. Heeft men die eenmaal helemaal met succes doorlopen en afgelegd met een geslaagd examen dan kan u zelfstandig gaan vliegen. 

Meer weten? Neemt u contact met ons op of gebruik het formulier op de website.