Vliegles Teuge Apeldoorn

Dromen kunnen in veel gevallen uitkomen. Wie er van droomt ooit eens zelfstandig te kunnen vliegen is het uitkomen van een dergelijke droom ook mogelijk. Hiervoor zal u, voordat u zelfstandig kan en mag vliegen, eerst een cursus moeten volgen. Deze cursus zal natuurlijk met een goed resultaat moeten worden afgesloten. Voor het vliegen worden de hoogste veiligheidseisen in acht genomen. Voor een vliegles Apeldoorn Teuge is dat ook mogelijk. U zal opstijgen vanaf Teuge omdat hier alle vlieglessen en rondvluchten starten in Nederland. Voor dat u met een dergelijke cursus begint is het verstandig eerst een proef vliegles te nemen voordat u zich inschrijft voor een gehele cursus.

Bestel hier uw vliegles ticket

Vliegles Teuge Apeldoorn mogelijkheden:

De vlieglessen worden gegeven in een Cessna 172. De Cessna 172 is een goed en gemakkelijk te bedienen vliegtuig. Daarbij heeft het vliegtuig het belangrijke voordeel dat de vleugels aan de bovenzijde van het vliegtuig zijn bevestigd. Dit geeft u tijdens het vliegen een goed gevoel omdat dan onder u het schitterende panorama ziet doorschuiven. 

Bestel hier uw vliegles ticket
Wanneer u de vliegles gaat volgen zal u eerst 10 minuten aan de grond theorie krijgen over de werking van het vliegtuig en de manier van het vliegen. Het opstarten en landen zal door de ervaren piloot worden gedaan omdat dat namelijk een van de moeilijkste zaken is van het vliegen. Opstijgen en landen leert u als u de hele cursus gaat volgen. Een maal in de lucht krijgt u de stuurknuppel zelfstandig in handen zodat u kunt voelen hoe het is om een vliegtuig te besturen. Dat zal u een goed gevoel geven zelfs zo’n goed gevoel dat het bijna zeker is dat, na het volgen van de eerste les, de hele cursus gaat volgen. Wanneer u daarna de cursus met succes heeft afgerond mag u zelfstandig vliegen. U mag dan dus ook opstijgen en landen. Dat is u allemaal geleerd tijdens de cursus. Wat men ook leert is wat u kan en moet doen bij onverwachte situaties als ze tijdens het vliegen optreden. U zal na het maken van vele uren vliegen uit kunnen groeien tot een goede piloot. U zal genieten van het zelfstandig vliegen.