Vliegles in Teuge

Wanneer u een vliegles in Teuge wilt gaan volgen kunt u terecht op de website van VliegExperience.nl. De meeste van ons dromen om ooit zelf eens te kunnen vliegen. Wanneer u boekt via deze website dan kunt u er verzekerd van zijn dat u een vertrouwd adres heeft om dergelijke vlieglessen te gaan beoefenen.

Bestel hier uw vliegles ticket
Vliegen in Teuge
Er wordt tijdens de vliegles gevlogen met een Cessna 172. Omdat dit een vliegtuig is die de vleugels aan de bovenzijde heeft kunt u volpop genieten van de vliegles in Teuge. Het panorama wat tijdens het vliegen onder u doorschuift is op deze manier goed zichtbaar. Ook is het toegestaan om tijdens het vliegen foto’s en films te maken van het mooie panorama. Wanneer de vliegles dan voorbij is dan kunt u altijd nog datgene bewonderen wat u gezien heeft vanuit de lucht.

Vliegles in Teuge mogelijkheden:

Bestel hier uw vliegles ticket

De vliegles
Voordat u gaat vliegen krijgt u eerst 10 minuten theorie over de werking van het vliegtuig en over het vliegen. Daarna gaat u samen met een ervaren piloot 20 tot 60 minuten vliegen. De piloot die ervaren is zal de start en landing zelf uitvoeren omdat hier meer ervaring voor is. Wanneer u dat zelf ook wilt doen zal u meer vlieglessen moeten gaan volgen en zorgen dat u het examen met goed gevolg afwerkt.