Vliegbrevet halen

Een droom verwezenlijken en uw vliegbrevet halen? Een vliegbrevet halen kost veel tijd, energie en (helaas) ook geld! Via deze website kunt u zich goed en gedegen laten informeren over een vliegbrevet halen en wat u hiervoor allemaal moet doen.

Kosten vliegbrevet halen

  • € 9.225,00 Lespakket 45 uren*
  • € 975,00 Landingsgelden**
  • € 375,00 Boeken en lesmateriaal
  • € 475,00 RT (Radio Telefonie)
  • € 150,00 LPE (Lanuage Proficiency Endorsement)
  • € 250,00 Examengelden

U kunt dus voor ongeveer € 11.450,00 een privé vliegbrevet halen. Dit kan iets naar boven uitkomen afhankelijk van het aantal vlieguren en de voortgang van de piloot in spe.

* Wettelijk minimum aantal vlieguren eis om examen te mogen doen, daadwerkelijk aantal uren is afhankelijk van de voortgang van de piloot in spe.

** Afhankelijk van het aantal vlieguren en de voortgang van de piloot in spe.

Een losse vliegles binnen het lespakket kost € 205,00 per uur inclusief instructeur. Met extra lesuren kunnen de skills nog meer worden verfijnt en is het examen om je vliegbrevet te halen nog makkelijker goed te voltooien.

Vandaag beginnen met je vliegbrevet halen

Waarom niet vandaag al beginnen met je vliegbrevet halen? Het kan simpel door een proefvliegles te nemen of om de introductiecursus te volgen. In beide gevallen tellen de vlieguren mee voor het programma om je vliegbrevet te halen.

Een vliegbrevet halen met VliegExperience.nl is betaalbaar! Mail of bel ons vandaag nog voor meer informatie.