Teuge airport vliegles

Velen van ons dromen ooit eens te kunnen vliegen. Daarom kunt u op Teuge airport vliegles nemen. Door deze te boeken op de website van VliegExperience.nl bent u ervan verzekerd dat u een vertrouwde vliegles boekt. Dat is van groot belang omdat de veiligheidsmaatregelen in de vliegbranche van groot belang zijn. Voor alle vlieglessen en vlieg rondvluchten in Nederland moet u altijd op airport Teuge zijn. 

Bestel hier uw vliegles ticket

Teuge Airport vliegles mogelijkheden:

Voor een Teuge airport vliegles zal u eerst een theorieles van 10 minuten moeten volgen aan de grond. Hierbij wordt uitgelegd hoe het vliegtuig werkt en hoe het vliegen zal gaan. U vliegt op het vliegveld airport Teuge met een Cessna 172. Dit is een vliegtuig dat gemakkelijk te bedienen is maar ook het voordeel heeft dat de vleugels aan de bovenzijde van het vliegtuig zijn bevestigd. Wanneer u met de piloot gaat vliegen zal deze zorgen voor het opstijgen en het dalen. De piloot is ervaren die alle kwaliteiten heeft om u de juiste handelingen te laten verrichten. Opstijgen en landen mag u zeker tijdens de eerste lessen niet zelf doen omdat dit de moeilijkste handelingen zijn van het vliegen. U mag pas opstijgen en landen als u een volledige cursus heeft gevolgd en deze met succes afgerond heeft. Wanneer u eenmaal in de lucht bent zal de piloot u het vliegtuig in handen geven zodat u er achter kan komen hoe een vliegtuig in de lucht stuurt. Na de vliegles zal u hoogstwaarschijnlijk zo enthousiast zijn dat u een vliegcursus wilt gaan volgen. Wat is er nog mooier om het prachtige Nederlandse panorama tijdens het vliegen onder je door te zien schuiven. U kan tijdens de vliegles ook foto’s en films maken zodat u thuis nog eens kan genieten van je eerste vliegles.

Bestel hier uw vliegles ticket

U kan natuurlijk een vliegles zelf betalen maar ook aan iemand geven waarvan u weet dat hij graag een vliegles wilt volgen. Door via de site op de aanbiedingen te kijken kunt u voordelig een vliegles boeken. Heeft u vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen en zal men u met alle liefde en plezier de juiste informatie verschaffen.