Kosten vliegles Teuge

Altijd al eens zelf willen vliegen? Bij VliegExperience.nl bent u aan het goede adres. Vanaf vliegveld Teuge bieden wij tegen scherpe kosten vlieglessen aan met een Cessna 172. Geniet van het prachtige uitzicht boven de uitgestrekte Veluwe en zet uw eerste stappen als piloot. U krijgt les van erkende en ervaren instructeurs die kwaliteit en veiligheid voorop hebben staan.

Bestel hier uw vliegles ticket
De kosten van een vliegles vanaf Teuge zijn niet hoog. Wij vinden dat vliegles voor iedereen haalbaar moet zijn. Of u nu de ambitie heeft uw vliegbrevet te halen, of eenmalig zo vrij als een vogeltje wilt voelen. 

Kosten vliegles Teuge mogelijkheden:

De vliegles begint met een theorieles van 10 minuten. Daarin leert u de werking van het vliegtuig kennen. Wat betekenen de instrumenten? Waarom vliegt een vliegtuig? Vervolgens vliegt u 20, 40 of 60 minuten helemaal zelf. De piloot voert de start en landing uit en is vanzelfsprekend uw co-piloot als u in de lucht bent. 

Bestel hier uw vliegles ticket
Prijzen beginnen al vanaf 115 euro, wat een de kosten van een heuse vliegles vanaf Teuge binnen ieders bereik ligt. En het mooie is, we vliegen met vierpersoons vliegtuigen, dus u kunt passagiers meenemen.

Niet zelf achter de stuurknuppel maar toch genieten van een mooie vlucht. Vanaf vliegveld Teuge bieden we ook rondvluchten aan.