Introductie vliegles Teuge

Introductie vliegles op Teuge volgen? Het is nu mogelijk om een introductie vliegles Teuge te volgen! Dit kan zowel door u zelf geregeld worden maar ook de vliegles als een cadeaubon aan een goede bekende te geven waarvan u weet dat hij of zij graag eens zelfstandig zou willen vliegen. Je kan een introductie vliegles op Teuge vanaf 20 minuten boeken. Wat is er nog mooier om een cadeau te geven aan een persoon die graag zelf eens zou willen vliegen maar het in eerste instantie een te kostbare aangelegenheid vindt.

Bestel hier uw vliegles ticket

Voordat u de introductie vliegles Teuge kunt gaan vliegen krijgt u tijdens de vliegles eerst een theorie instructie op de grond. De instructie aan de grond duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Daarna kunt u samen met een ervaren piloot gaan vliegen. Tijdens de vlieglessen zal de ervaren piloot het opstijgen en landen verzorgen. Deze handelingen mag u pas zelf verrichten vanaf het moment dat u een gehele vliegles cursus met goed gevolg heeft afgesloten. Eenmaal in de lucht zal de ervaren piloot het toestel aan u uit handen geven zodat u zelf kan ervaren wat het is om zelf te kunnen vliegen. U voelt hierbij hoe het vliegtuig stuurt. 

Introductie vliegles Teuge mogelijkheden:

Bestel hier uw vliegles ticket
U vliegt tijdens de vlieglessen in een Cessna 172. Dit is een toestel wat gemakkelijk bestuurbaar is maar ook het grote voordeel heeft dat de vleugels hiervan aan de bovenzijde zijn bevestigd. Door deze constructie is het mogelijk om tijdens het vliegen in de lucht het prachtige panorama van Nederland te aanschouwen. Het schuift langzaam onder u door. Hierbij is het ook mogelijk foto’s en films te maken. Op deze manier kan u thuis, na de vliegles, nog eens extra genieten van uw belevenis. Vaak is het zo dat de persoon die een vliegles heeft genomen er maar zal gaan nemen.

Bestel hier uw vliegles ticket