Instapcursus vlieglessen

Een instapcursus vindt u bij uitstek de mogelijkheid om kennis te maken met het vliegen in een Cessna! Goedkoopste vlieglessen vindt u hier!

Voor wie is de instapcursus vlieglessen?

Vanzelfsprekend is iedereen welkom, jong en oud, als je altijd al eens wat meer van het vliegen wilt weten, en voelen dan wat normaal gesproken mogelijk is tijdens een proefvliegles of rondvlucht. 

Waarom een instapcursus vlieglessen?

Je kunt het gebruiken om voor jezelf te beslissen, om daarna echt een opleiding te gaan volgen, maar natuurlijk kun je het ook gebruiken om alleen de beginselen van het vliegen onder de knie te krijgen. 

Klik hier voor informatie

Wanneer een instapcursus vlieglessen?

Dat mag u helemaal zelf bepalen !! De instapcursus kan worden gedaan van dinsdag tot en met zondag. De afspraak dient minimaal 7 dagen tevoren telefonisch gereserveerd te worden. Wanneer het weer te slecht is, zullen wij u tijdig afbellen en een nieuwe afspraak maken. 

U kunt ervoor kiezen om meerdere details op 1 dag te gebruiken. U mag dit ook verdelen over maximaal 5 verschillende dagen. 

Uw cursusbon blijft 1 jaar geldig na de datum van uitgifte; verlenging is niet mogelijk. Niet opgenomen uren worden niet vergoed.

Wat kunt u verwachten tijdens een instapcursus vlieglessen?

  • 5 uren vlieginstructie in uw eigen logboek
  • 5 landingen *
  • voor- en nabriefing na elke les
  • 5 kopjes koffie/thee
  • 5 frisdrankjes

Klik hier voor informatie

Wat kost een instapcursus vlieglessen?

€ 1.299,00 incl. BTW*

Meer informatie over de instapcursus vlieglessen?

Optioneel: voor € 35,00 per vlucht kunnen wij uw lesvlucht op HD-kwaliteit vastleggen. 

De uren tellen mee wanneer u besluit bij ons een RPL- of PPL-opleiding te gaan doen. Er wordt les gegeven conform onze door de inspectie van ILenT, divisie luchtvaart, goedgekeurde syllabus. 

Klik hier voor informatie

Inbegrepen zijn alle verzekeringen, en bijschrijving in de syllabus bij vervolgopleiding bij onze vliegschool. 

Reserveer nu uw ticket of cadeaubon HIER of stuur een e-mail naar info@vliegexperience.nl

* Er geldt een weekendtoeslag van € 20,00 voor de zaterdag, zondag en feestdagen. Dit in verband met milieu- en geluidwetgeving. De prijzen zijn inclusief inzittendenverzekeringen en luchthavenbelasting en 21% btw.