Nationaal Park Veluwezoom

Wanneer je op zoek bent naar een mooi stukje natuur bij jou in de buurt, dan is het Nationaal Park Veluwezoom misschien wel iets voor jou. Dit park is het oudste Nederlandse Nationale Park! Het is dan ook eigendom van de Vereniging van Natuurmonumenten. Het is bovendien met zijn 5000 hectare een van de grootste natuurgebieden in Nederland!

In dit park kan je prachtige wandelingen maken, al dan niet alleen, of met vrienden of familie... Wil je daarentegen graag wandelen, maar wil je liever mensen ontmoeten, dan kan je er ook wandel excursies doen, je kan er langlaufen enzovoort.

Het Nationaal Park Veluwezoom op een andere manier bekijken?

Het is alvast een aanrader om dit park eens te bezoeken, maar misschien heb je ook wel eens zin om dit park op een heel andere manier te bekijken, meer bepaald van bovenaf. Dit geeft je toch een heel andere kijk hierop. Een perfecte website hiervoor is VliegExperience.nl. Op deze website kan je arrangementen regelen, kan je vlieglessen nemen of rondvluchten regelen rond het park.

Enkele van de prijzen zijn de volgende: een rondvlucht voor 1 persoon van 15 minuten kost 75 euro. Voor een rondvlucht van 30 minuten voor 1 persoon kost dan weer 120 euro, voor een vlucht van 45 minuten voor 1 persoon betaal je 179 euro. Voor een rondvlucht van 60 minuten betaal je 215 euro voor 1 persoon.

Je kan ook vlieglessen nemen. Deze prijzen zijn ook per vlucht berekend, niet per persoon. Wanneer 1 persoon vlieglessen neemt van 20 minuten, betaal je hiervoor 85 euro. Wanneer je zelf wilt vliegen voor 40 minuten, dan betaal je hiervoor per vlucht 160 euro. Je kan er ook voor kiezen om 60 minuten zelf te vliegen. Hiervoor betaal je dan 235 euro.

Deze en nog meerdere prijzen vind je terug op de website VliegExperience.nl, bovenstaande prijzen waren in het geval dat je alleen zou vliegen.

Interesse in een bezoekje aan het Nationaal Park Veluwezoom op een bijzondere manier?

Wanneer je nu interesse hebt gekregen in een rondvlucht rond het park, of je wilt zelf leren vliegen over dit park of heb je zin in een arrangement? Dan kan je gerust een kijkje nemen op de website VliegExperience.nl. Daar vind je alle info die je nodig hebt. Indien je toch nog informatie zou ontbreken, kan je altijd contact opnemen met de websitebeheerders. Binnen de 24 uur krijg je gegarandeerd op al je vragen. Veel plezier gewenst!