Nationaal Park De Hoge Veluwe

Bekijk de Hoge Veluwe eens vanuit de lucht!

Het Nationaal park de Hoge Veluwe vanuit de lucht bekijken is een van de mooiste ervaringen om in Nederland te doen. Een ontspannen rondvlucht of zelf eens achter het stuur van een vliegtuigje is beiden een aanrader. De natuur van Nationaal park de Hoge Veluwe is afwisselend en bijzonder. Naald- en loofbossen maar ook de vele stuiflandschappen en heidevelden zien er vanuit een vliegtuig geweldig uit. Grote groepen edelherten en wilde zwijnen die over de velden trekken zijn vanuit de lucht prachtig te volgen.

Rondvluchten

Er zijn verschillende soorten rondvluchten te boeken die allemaal een ander doel hebben. Zo kun je een kwartier rondvliegen boven Apeldoorn. Het natuurgebied Berg en Bos zien vanuit de lucht maar ook de Apenheul, Paleis 't Loo en Julianatoren. Een aantal rondvluchten die wat langer duren zijn;

 • IJsselvlucht
 • Achtkastelenvlucht
 • Veluwemeervlucht
 • Betuwevlucht en Skysafari
 • Maar ook een vlucht boven je eigen woonplaats

Bij VliegExperience.nl kun je dagelijks, wanneer het weer het uiteraard toelaat, vluchten maken boven Nationaal park de Hoge Veluwe en genieten van wat dit gebied allemaal te bieden heeft.

Er zijn rondvluchten te boeken van 15 minuten maar ook de iets langere vluchten van 30, 45 of 60 minuten. Wanneer je voor jezelf een vlucht boekt zit je in een 2- persoonsvliegtuigje. Ga je met 3 personen dan staat er een 4-persoonsvliegtuig voor jullie klaar.

 

Vlieglessen boven Nationaal park de Hoge Veluwe

Wanneer je vlieglessen gaat nemen bij VliegExperience.nl wordt er opgestegen vanaf vliegveld Teuge. Het is een geweldige ervaring wanneer je zelf achter het stuur zit en 20 minuten boven de Veluwe vliegt. En niet alleen boven dit gebied maar je vliegt o.a. ook richting Deventer, langs de IJssel, Vaassen en Twello. Bij een vliegles die 20 minuten duurt zijn inbegrepen;

 

 • Uitleg werking vliegtuig onder genot van koffie of thee
 • Vliegles van 20 minuten
 • Luchtdoopcertificaat
 • En een onvergetelijke ervaring

Er zijn ook vlieglessen te boeken die 40 of 60 minuten duren. Een vliegles van 60 minuten brengt je verder het land in en een rondje boven Lelystad is dan ook niet uitgesloten.

Een vliegles cadeau doen is een leuk idee voor een jarige of jubilaris. Ook kunnen vlieglessen gebruikt worden om een teamuitje te vieren.

Veiligheid staat voorop bij VliegExperience.nl evenals kwaliteit en service.

Koninklijke vliegles

Een koninklijke vliegles houdt in dat je zelf het vliegtuig bestuurt en een rondvlucht maakt boven paleis het Loo. De schitterend onderhouden tuinen zien er van bovenaf toch anders uit dan wanneer je er doorheen wandelt. Tevens zit in dit arrangement een entree inbegrepen om het Paleis van binnen te bezoeken. VliegExperience.nl heeft vele mogelijkheden om arrangementen te boeken en vluchten te maken boven Nationaal park de Hoge Veluwe. Zo zijn er rondvluchten of vlieglessen die gecombineerd kunnen worden met;

 • BBQ of lunch
 • Op één dag vliegen in een Cessna en zweefvliegtuig
 • Op één dag vliegen en rijden in een Ferrari
 • Vliegen en overnachten in een top-hotel

Al deze arrangementen kunnen weer onderling gecombineerd worden.

On-line vlieglessen of rondvlucht boeken

Ben je er van overtuigd dat een vliegles iets is wat je altijd al had willen doen? Ga dan naar de website en boek op een simpele manier een vliegles van 20 of meer minuten. Ook rondvluchten en groepsarrangementen zijn via internet te boeken. Houdt goed de website in de gaten want er zijn regelmatig acties of extra aanbiedingen.