Kroondomein Het Loo en Paleis Het Loo

De kroondomeinen

De staatsdomeinen bestaan uit Kroondomein het Loo en Paleis het Loo. Deze contreien omvatten het Paleis en de paleistuinen plus de houtvesterij. Bossen, heidevelden en landbouwgrond maken deel uit van dit gebied. Het grootste gedeelte bestaat uit bossen. Ongeveer 8400 hectare waar naar hartenlust gewandeld en gefietst kan worden. Een andere mogelijkheid om deze uitgestrekte bossen te bekijken is vanuit de lucht. Vliegexperience.nl verzorgt vlieglessen en rondvluchten boven Kroondomein het Loo en Paleis het Loo. Een geweldige manier om de kroondomeinen eens van een andere kant te bekijken. Alles is dan in één oogopslag te zien. De uitgestrekte bossen en heidevelden en het prachtige paleis.

Paleis het Loo

Kindvriendelijk

Paleis het Loo biedt vele mogelijkheden voor de bezoekers. Voor gezinnen met kinderen en scholen bieden paleis het Loo een spannende dag! Een audiotoer met verschillende speurtochten geven kinderen de mogelijkheid zich prima te vermaken. Er valt veel te beleven maar ook te leren over het verleden van dit gebied en het paleis.

Restaurant

Het paleis beschikt over twee gerenommeerde restaurants. Er kan genoten worden van een heerlijke high tea maar ook kan er in restaurant "Balzaal" genoten worden van de heerlijkste gerechten. Tevens is er een kindermenukaart aanwezig.

Activiteiten

Regelmatig zijn er verschillende activiteiten te doen. Zo zal er in de week van 4 t/m 9 april meegewerkt worden aan de nationale museumweek. Meer informatie treft u aan op de website. Tot en met 5 maart 2017 kunnen kinderen deelnemen aan de paleisreis. Een leuke kinder rondleiding die bol staat van de spannende verhalen en leuke weetjes.

Koninklijke vliegles

VliegExperience.nl heeft vele arrangementen in zijn agenda. Eén van de boeiendste is de rondvlucht boven de paleistuinen en paleis het Loo. Kroondomein Het Loo en Paleis het Loo wordt vanaf de lucht een geheel ander plaatje dan dat je dit vanaf de grond ziet. De daken van het paleis zie je natuurlijk nooit wanneer je ín het paleis bent. De koninklijke vliegles houdt in+

  • Ontvangst vliegveld Teuge
  • Theorieles en 20 minuten zelf vliegen
  • Vlucht boven de Veluwe, Apenheul, Julianatoren en de koninklijke kroondomeinen plus het Paleis

Dit arrangement is bedoeld voor twee personen en kost slechts 145,00 euro. Tevens zitten er entreekaarten bij voor Paleis het Loo. Dus eerst boven het paleis een rondvlucht en daarna binnen de muren kijken.

Kroondomein het Loo en Paleis het Loo

De kroondomeinen zijn eigendom van de staat der Nederlanden. In 1959 heeft Koningin Wilhelmina dit gebied aan de Nederlandse staat geschonken. Het bosgebied kent vele monumentale bomen waaronder een zeer grote mammoetboom die in de paleistuin te bezichtigen is. Echter wanneer men een rondvlucht gaat maken boven dit gebied zal de mammoetboom van bovenaf een indrukwekkend beeld geven. Rondvluchten, arrangementen, groepsactiviteiten en vlieglessen kunnen bij VliegExperience.nl eenvoudig online geboekt worden. Een vliegles of arrangement kan uiteraard altijd cadeau worden gedaan.

Gecombineerde rondvluchten/vlieglessen en een bezoek aan het Paleis is een geweldig cadeau wat altijd in de smaak zal vallen. Kies voor VliegExperience.nl omdat:

  • Er 365 dagen per jaar wordt gevlogen (afhankelijk van het weer)
  • Al 20 jaar specialist op het gebied van rondvluchten en vlieglessen
  • Altijd 10% korting op je volgende vlucht
  • Veilig online boeken en scherp geprijsd
  • Iedere klant een eigen piloot
  • Commerciële vliegerkenning AOC 59
  • Makkelijk te bereiken

Kijk voor meer informatie op de website en laat je verleiden voor een vlucht over Kroondomein het Loo en Paleis het Loo.