Rondvluchten vanaf vliegveld Teuge

Heeft u de wens om de wereld eens van een ander point of view bekijken? Die wens kan ons jonge maar ervaren bedrijf VliegExperience.nl tijdens een rondvlucht vanuit vliegveld Teuge (tussen Apeldoorn en Deventer) op verschillende manieren voor u vervullen! 

Bestel hier uw rondvluchten vanaf Teuge

Op vliegveld Teuge staat een ervaren crew voor u bereid om u tijdens een rondvlucht op hoge hoogten rond te leiden in het Nederlandse luchtruim. Tijdens een rondvlucht lijkt het alsof de wereld even stil lijkt te staan. Een rondvlucht vanuit vliegveld Teuge is een fascinerende gebeurtenis! Gun uzelf een dagje uit met een rondvlucht, eventueel met naaste vrienden, familie of misschien met collega’s. Het belooft een magische belevenis te worden waarbij u kunt genieten van een overweldigend uitzicht over de Veluwe en de Betuwe, en vele andere plaatsen. Naar wens kunnen de piloten van ons team op vliegveld Teuge u heel Nederland laten zien tijdens een rondvlucht in hogere sferen.
Een Cessna kan 3 passagiers meenemen. Er zijn uiteraard een aantal veiligheidsvoorwaarden verbonden aan een rondvlucht. Mede daardoor is een rondvlucht een onvergetelijke, spannende en fascinerende dag uit!

Rondvluchten vanaf vliegveld Teuge mogelijkheden:

 

Bestel hier uw rondvluchten vanaf Teuge

Let op! Als u éénmaal de betoverende ervaring heeft gehad een rondvlucht te maken en het gevoel te kennen rond te kunnen zweven als een vogel en helemaal vrij te zijn, dan bestaat het gevaar dat u dit euforische gevoel vaker te willen ervaren. Zo hebben velen vóór u besloten om zélf vlieglessen te nemen. 

undefined

Bestel hier uw rondvluchten vanaf Teuge