Rondvluchten vanaf Teuge

Vanaf vliegveld Teuge kunt u onvergetelijke rondvluchten maken over het gebied Veluwe en de IJssel. Bekijk het indrukwekkende landschap vanuit de lucht en zie dingen die u nog nooit eerder heeft gezien.

Diverse vluchtmogelijkheden

Als u kiest om rondvluchten vanaf Teuge te maken dan kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. De vluchten duren tussen de 15 en 60 minuten en u kunt onder meer de Acht Kastelen Vlucht van 30 minuten kiezen of u kunt zelf een routeplan voorstellen. Bekijk acht kastelen in onder meer Ruurlo en Vorden vanuit de lucht en laat u zelf verrassen door een boven aanblik van de geweldige aangelegde en goed onderhouden tuinen.

Rondvluchten vanaf Teuge mogelijkheden:

De ervaren piloten kunnen u alles over het gebied vertellen en u kunt tijdens de vlucht ontspannen om u heen kijken.

Bestel hier uw rondvluchten vanaf Teuge

undefined

Gezellig dagje uit

Alvorens u het luchtruim in gaat krijgt u uitleg over het toestel, de vlucht en veiligheidsinstructies. Per toestel kunnen 3 personen meevliegen en genieten van het Nederlandse landschap. De dag kan afgesloten worden op vliegveld Teuge met een lunch of BBQ. Kies voor de laagste prijsgarantie en beleef een gezellig dagje uit waarbij de rondvluchten vanaf Teuge het hoogtepunt zijn.

U kunt met het bedrijf kiezen voor een bedrijfsuitstapje of met de familie voor een bijzondere familiedag. Elke leeftijd is welkom aan boord van de toestellen en bent u met meerdere personen dan is het ook mogelijk om verschillende vliegtuigen tegelijkertijd de lucht in te laten gaan.

Bestel hier uw rondvluchten vanaf Teuge