Rondvlucht boven Twello

Wilt u een rondvlucht maken boven Twello? Wilt u meer informatie over een rondvlucht boven Twello? Hier kunt u alle informatie terugvinden over een rondvlucht boven Twello!

Twello ligt in het oosten van de Veluwe en behoort tot de gemeente Voorst. In het westen van het dorp ligt Apeldoorn, terwijl het in het oosten grenst aan rivier de IJssel en waarachter vervolgens de stad Deventer ligt. Twello is een landelijk dorp met ruim 13.500 inwoners in de gemeente Voorst. Twello ligt tussen Apeldoorn en Deventer en vlak naast vliegveld Teuge. Naast vliegveld Teuge is het gemeentehuis van de gemeente Voorst gevestigd in Twello.

Boek hier een rondvlucht boven Twello

Het dorp werd waarschijnlijk vernoemd naar het feit dat het tussen twee bossen (Loo) in lag. In het noorden vind je de bossen van Groot- en Kleine Noordijk en de Steltenberg. In het zuiden zijn er bossen van diverse landgoederen als 'de Flierkamp', 'de Dijkhof', 'Kruisvoorde', 'de Parkelaer' en het 'Bruggebosch', die allen zeer de moeite waard zijn om te bezoeken.

Waarschijnlijk werd het gebied al bewoond in 1000-500 voor Christus. Dit is de periode tussen het bronzentijdperk en ijzertijdperk in. Dit werd met name ontdekt door opgravingen waar bewerkt vuursteen gevonden werd en een urnenveld met kringgreppelgraven.

In 1298 kochten kleine akkerbouw- en veeteeltboeren het land van de graaf van Gelre. Door de ontwikkeling van een beter afwatersysteem, kwamen de boerenbedrijven tot bloei. Sinds 2004 is het dorp echter vooral bekend vanwege zijn varkensslachterijen.

Het dorp heeft diverse bezienswaardigheden in de omgeving. Indien u leuke uitstapjes met de kinderen wilt maken, dan zijn een rondvlucht of vliegles vanaf vliegveld Teuge, de Apenheul, Paleis het Loo, Dierenpark Wissel en Julianatoren leuke attracties die in de buurt liggen.

Boek hier een rondvlucht boven Twello

Prijs rondvlucht boven Twello

Voor een rondvlucht boven Twello is een vlucht van 15 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 15 minuten boven Twello voor maximaal 3 personen is € 85,00.

U kunt natuurlijk ook een langere vlucht maken waarbij u naast Twello ook over andere nabij gelegen plaatsen kunt vliegen en een prachtig uitzicht over de Veluwe heeft.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht zijn:

Boek hier een rondvlucht boven Twello

Voordelen van rondvlucht boven Twello met VliegExperience.nl:

  • Ervaren personeel (zowel op de grond als vliegend)
  • Vele jaren ervaring met rondvluchten boven Twello vanaf op vliegveld Teuge
  • Wij bieden de laagste prijs garantie voor al onze rondvluchten boven Twello

Rondvlucht boven Twello

Voorwaarden rondvlucht boven Twello:

Er wordt gevlogen met 4 persoons vliegtuigen, per vlucht kunnen er maximaal 3 passagiers mee en de leeftijd maakt niet uit. Het totale gewicht van de 3 personen mag niet meet dan niet meer bedragen dan 225 kg. Er geldt voor een rondvlucht boven Twello een weekendtoeslag van € 20,00 voor de zaterdag, zondag en feestdagen. Dit in verband met milieu- en geluidwetgeving. De prijzen zijn inclusief inzittendenverzekeringen en luchthavenbelasting en 21% btw. De vliegtijden zoals aangegeven zijn motor-aan-motor-uit tijden. U kunt met een of meerdere vliegtuigen tegelijk het luchtruim kiezen, geen opdracht is onmogelijk voor ons.

Bestel vandaag nog een vliegticket bij VliegExperience.nl!

Boek hier een rondvlucht boven Twello