Rondvlucht boven Kootwijkerbroek

De buurtschap Esveld behoort, samen met buurtschap Essen, tot het dorp Kootwijkerbroek dat onderdeel van gemeente Barneveld is. Het wordt omringd door de Esvelderbeek en Klein en Groote Valksche Beek.

In de buurt ligt onder andere het bedrijventerrein Harselaar, waarbij de gemeente zich sinds 2010 met name richt op aanleg van bos en nieuwe natuur om een ecologische overgangszone te creëren tussen de buurtgemeenschap en Barneveld. Men streeft naar een natte ecologische bufferzone tussen de noordelijke Barneveldse bebouwing en het bedrijventerrein de Harselaar dat een recreatiegebied moet worden tussen de Vallei dat in het westen ligt en de Veluwe in het oosten.

Boek hier een vlucht naar Kootwijkerbroek

Bent u een liefhebber van fietsen dan zijn er in de buurt diverse fietstochten mogelijk. Een bekende fietstocht is de route Esveld, Kootwijk en Garderen, waarbij u tevens Barneveld aandoet. De tocht is 39 kilometer lang en u fietst in de prachtige bosrijke omgeving van de Veluwe. U komt hierbij langs de kleine buurtschap. 

Bezoekt u ook het in de buurt gelegen landgoed van kasteel de Schaffelaar dat tegenwoordig wordt gebruikt voor conferenties en speciale evenementen. Het kasteel is gebouwd in Neo-Tudor stijl en is vernoemd naar de ruiteraanvoerder Jan van Schaffelaar, die in 1482 van de belegerde toren in Barneveld afsprong. Op het landgoed ligt tevens een oranjerie waar u verrukkelijk kunt lunchen en dineren.

Boek hier een vlucht naar Kootwijkerbroek

Rondvlucht boven Kootwijkerbroek kosten

Voor een rondvlucht boven Kootwijkerbroek is een vlucht van 30 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 30 minuten boven Kootwijkerbroek voor maximaal 3 personen is € 155,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht boven Kootwijkerbroek zijn:

Boek hier een vlucht naar Kootwijkerbroek