Rondvlucht boven Harskamp

Harskamp is een dorp in de provincie Gelderland met ongeveer 3500 inwoners en is gelegen op de rand van de Gelderse Vallei en de Veluwe. Het is een christelijk dorp met drie kerken; een Hervormde, een Gereformeerde en een Hersteld Hervormde Kerk. Daarnaast heeft het dorp vier cafés. 

Militair oefenterrein
Het dorp is vooral bekend van het militair oefenterrein Legerplaats Harskamp die al in 1899 in gebruik werd genomen. Tot 1 september 2014 waren hier ook vier musea gevestigd, het Infanterie Schietkamp museum, het museum korps Nationale Reserve, het Infanterie museum en het Smalspoor museum. 

Passiflorahoeve
Naast het militair oefenterrein is het dorp ook bekend van de Passiflorahoeve, een botanische tuin en zorgboerderij. De Passiflorahoeve is op 31 mei 2006 geopend en heeft een grote collectie bloemen en planten uit de Passiflora en Aristolochia geslachten. Ze beheren meer dan 400 soorten Passiflora’s en ruim 120 soorten Aristolochia’s en daarnaast hebben ze ook 300 soorten Fuchsia’s en 100 Hibiscussen . Naast deze prachtige bloemencollectie hebben ze een vlindertuin waarin tropische vlinders en planten naast elkaar leven. In juli 2007 is er een vlindertuin in de buitenlucht geopend. Verder beschikken ze over een eigen vlinderkwekerij. 

Boek hier een vlucht naar Harskamp

Campings en natuur
Dat het in een mooie omgeving ligt blijkt wel aan het aantal campings. Maar liefst vier grote campings zijn hier gevestigd. Rondom het dorp is een zogenoemd klompenpad uitgezet, een wandelroute die over de historische kerkpaden loopt.

Rondvlucht boven Harskamp kosten

Voor een rondvlucht boven Garderen is een vlucht van 30 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 30 minuten boven Harskamp voor maximaal 3 personen is € 155,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht boven Harskamp zijn:

Boek hier een vlucht naar Harskamp