Rondvlucht boven Harderwijk

Harderwijk is een stad in de provincie Gelderland. De plaats ligt midden op de Veluwe en is omringt door water, zoals het Wolderwijd en het Veluwemeer. Vanuit de stad is er een aquaduct gebouwd dat in 2002 is opengesteld. Dit aquaduct gaat vanuit de stad over het Veluwemeer heen en biedt tevens een verbinding tussen de provincies Gelderland en Flevoland. Door het vele water rondom de stad is het een populaire toeristenbestemming voor onder meer windsurfers en andere watersportliefhebbers.

De meest bekende attractie van de stad is zonder twijfel het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa, dat jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt. Hier ontmoet je walrussen, zeehonden, roggen, haaien en natuurlijk veel dolfijnen. Het Dolfinarium is gelegen naast het havengebied, dat ook zeker een bezoek waard is. Bij de haven vind je onder andere een strandje waar het heerlijk vertoeven is in de zomer.

Boek hier een vlucht naar Harderwijk
De oude binnenstad van Harderwijk is omringt door stadsmuren en bruist van de historie en cultuur. Het is een echte Hanzestad, met universiteit en in de oudheid werden hier munten geslagen. De stad is onlosmakelijk verbonden met het water en vanuit hier werden vroeger schepen uitgevaren om handel te drijven en tal van schippersboten vol paling kwamen hier aan land. Omdat de stad zo verbonden is met het water is er bij de haven een gloednieuw waterfront gebouwd, met winkels, woningen en parkeergelegenheid. Dit project stimuleert de stad om ook in de toekomst een toeristische trekpleister te blijven en maakt het een aantrekkelijke woonstad.

Rondvlucht boven Harderwijk kosten

Voor een rondvlucht boven Harderwijk is een vlucht van 30 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 45 minuten boven Harderwijk voor maximaal 3 personen is € 215,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht boven Harderwijk zijn:

Boek hier een vlucht naar Harderwijk