Rondvlucht boven Gorssel

Het alleraardigste plaatsje Gorssel vindt u geografisch gezien tussen Deventer en Zutphen en is gelegen aan de oevers van de rivier de IJssel. Er wonen bijna 4000 inwoners met een hoge levensstandaard omdat Gorssel op de 9e plaatst staat van miljonairsgemeenten in Nederland. 

De uit de 15e eeuw stammende Nederlands Hervormde kerk het bezoeken waard, zeker door het bijzondere tweeklaviers mechanisch orgel uit 1862. Ook fraai is de poldermolen Geertruida Cornelia uit 1893. Aan de Gorsselse Heide, een voormalig militair schietterrein, wordt momenteel hard gewerkt om het in de oude staat terug te krijgen. Met de nabijgelegen rivier de IJssel, de bossen en coulisselandschap is het een prima plaats voor fietsers en wandelaars. 

Boek hier een vlucht naar Gorssel
Voor tuinliefhebbers heeft het dorp een aantal particuliere tuinen die u regelmatig tegen een kleine vergoeding kunt bezoeken. Maar liefst zes landhuizen of kastelen kunnen in de omgeving worden bekeken. Touwslagerij Steenbergen is sinds 1900 één van de laatste in werking zijnde ambachtelijke touwslagerijen van Nederland. 

Zeker in de zomermaanden heeft het dorp een volle activiteitenagenda voor zowel de eigen inwoners als voor de toeristen die ook kunnen genieten van een sfeervolle dorpskern, vele restaurants en van het museum MORE waar de grootste collectie van Nederlands realistische kunst verzamelt is.

Rondvlucht boven Gorssel kosten

Voor een rondvlucht boven Gorssel is een vlucht van 30 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 30 minuten boven Gorssel voor maximaal 3 personen is € 155,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht boven Grossel zijn:

Boek hier een vlucht naar Gorssel