Rondvlucht boven Garderen

De Veluwe is rust, ruimte, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, originele schaapskooien, een rijk wildleven en zacht stromende beken. Garderen ligt te midden van dit gevarieerde landschap en ieder seizoen is er anders.

Kenmerkende ligging

De plaats is relatief hoog gelegen en vroeger kon men vanuit het dorp helemaal kijken tot aan de Zuiderzee. Vissers op de Zuiderzee herkenden het dorp aan de molen en de kerktoren. Dit zijn vandaag de dag nog altijd markante, in het oog springende punten van het Veluwse dorp.

De molen is een van de drukst bezochte plaatsen van het dorp. Er is een VVV informatiepunt gevestigd waar men interessante weetjes over de omgeving kan verkrijgen evenals de nodige wandel- en fietsroutes.

Indrukwekkende en zichtbare historie

In het landschap zijn er sporen te zien en te voelen van een lange geschiedenis. Buiten het dorp zijn er ruim 2500 jaar oude grafheuvels uit de oude- en middenbronstijd zichtbaar. Tijdens opgravingen werden er diverse voorwerpen gevonden die tegenwoordig te bezichtigen zijn in het Veluws Museum Nairac in Barneveld.

Net voorbij de Solse Berg zijn de overblijfselen van een smeltwaterterras uit een ijstijd nog zichtbaar. Goed herkenbaar als drie hellingen in de weg. De geschiedenis is in het dorp nog altijd springlevend.

Boek hier een vlucht naar Garderen

Garderen is een rijke parel midden in het Veluwse landschap. Het dorp wordt in alle seizoenen graag bezocht. Bezoekers en vakantiegangers kunnen er kennismaken met een gastvrije omgeving en uitstekende horeca-faciliteiten.

Rondvlucht boven Garderen kosten

Voor een rondvlucht boven Garderen is een vlucht van 30 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 30 minuten boven Garderen voor maximaal 3 personen is € 155,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht boven Garderen zijn:

Boek hier een vlucht naar Garderen