Rondvlucht boven Ermelo

Niet ver van het Veluwemeer, aan de rand van de Veluwe ligt het dorp Ermelo. Het dorp heeft een centrale ligging in het midden van het land en is daarom uitstekend te bereiken vanuit alle uithoeken van Nederland. Naast de schitterende en natuurrijke omgeving kun je in het centrum van het dorp terecht bij diverse winkels en eetgelegenheden. In de zomer zijn er genoeg terrasjes open voor een hapje en drankje. Echte wijnliefhebbers zitten goed bij de eigen wijngaard Telgt waar je heen kunt voor een rondleiding, excursie, wijnproeverij of gewoon een glaasje wijn midden in de natuur.

Boek hier een vlucht naar Ermelo
De plaats is omringt door bossen, heide, agrarisch gebied en water. In de omgeving van Ermelo is van alles te zien en te beleven. Vanwege de prachtige natuur vinden veel van de activiteiten zich buiten plaats. Zo kun je paardrijden over de hei, wandelen door de bossen, klimmen in het klimbos en diverse watersporten beoefenen op het Veluwemeer. Het populairste natuurgebied ligt ten zuidoosten van het dorp en is genaamd de Ermelosche Heide. Hier vind je volop fiets-, wandel- en ruiterpaden. Een ander bekend gebied is Het Leuvenumse Bos. Dit natuurgebied is rijk aan wild, zoals zwijnen, edelherten, reeën, dassen en vossen. Bij mooi weer kun je genieten bij het recreatiegebied Strand Horst met strand, jachthaven, speelplaats en diverse horecagelegenheden.

Prijs rondvlucht boven Ermelo

Voor een rondvlucht boven Ermelo is een vlucht van 30 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 30 minuten boven Ermelo voor maximaal 3 personen is € 155,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht zijn:

Boek hier een vlucht naar Ermelo