Rondvlucht boven Eefde

De plaats Eefde ligt in de provincie Gelderland en valt onder de gemeente Lochem. De plaats telt ongeveer 4400 inwoners en is gelegen aan het Twentekanaal.

Bezienswaardigheden tijdens rondvlucht boven Eefde
In de plaats zijn er meerdere bezienswaardigheden zoals het Landgoed van Haveke, De Voorst en de Boedelhof. Het Landgoed van Haveke is in het midden van de plaats te vinden. Het bestaat uit een herenhuis wat omgeven is door een 14 hectare Engelse tuin (landschapstuin). Het omvat onder andere bos en gazons. Het is een uitstekend wandelgebied omdat het bestaat uit vele kilometers lange wandelpaden. Overdag is het park vrij toegankelijk voor het publiek en vanuit de lucht perfect te zien tijdens de rondvlucht boven Eefde.

Boek hier een vlucht naar Eefde

Ten zuiden van de plaats vindt u het landhuis De Voorst. Het huis op zich bestaat uit een rechthoekig gedeelte dat door middel van gebogen galerijen verbonden is met de bouwhuizen. Het is eigendom van Het Geldersch Landschap. Ook hebben we nog het Boedelhof. Het is een voormalige Havezate. Een Havezate is een verstrekt huis, hof of hoeve. In de 17e eeuw was een havezate nog een riddermatig goed en moest men om toegelaten te kunnen worden lid zijn van het ridderschap. Ook een bezoek aan het sluiscomplex Sluis Eefde is de moeite waard. Het is een rijksmonument dat voor de waterhuishouding wordt gebruikt en een aantal jaren geleden grondig is gerenoveerd.

Tijdens een rondvlucht boven Eefde kunt u deze prachtige locaties bekijken.

Prijs rondvlucht boven Eefde

Voor een rondvlucht boven Eefde is een vlucht van 30 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 30 minuten boven Eefde voor maximaal 3 personen is € 155,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht zijn:

Boek hier een vlucht naar Eefde