Rondvlucht boven Deventer

De plaats Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland en ligt aan de IJssel in het Zuid Westen van de provincie Overijssel. Tijdens een rondvlucht boven Deventer kunt u de vele bezienswaardigheden van Deventer vanuit de lucht bekijken.

Parken te zien tijden rondvlucht boven Deventer
De plaats bezit verschillende stadsparken zoals het Worpplantsoen, Nieuwe plantsoen, Rijsterborgherpark, Zandweringpark en het Gooierpark. Het Worpplantsoen is het oudste stadswandelpark van Nederland. Het is een mooi park en zeer geschikt om er lange wandelingen te maken. Het Nieuwe Plantsoen is ontstaan als waterwingebied. Door het park liggen verspreid pompkelders. Er is ook een hertenkamp aanwezig wat een wandeling extra aantrekkelijk maakt. Het Rijsterborgherpark wordt ook wel het Oude Plantsoen genoemd. Dit park is gesitueerd tussen de spoorbaan en de binnenstad. Tijdens een wandeling door het park kunt u verschillende kunstwerken bewonderen. Er is ook een Vogeleiland met verschillende soorten pluimvee, een muziekkoepel en een paviljoen. Het Gooierpark is ongeveer 18 hectaren groot. Het omvat een kinderboerderij en een speelplaats.

Boek hier een vlucht naar Deventer
Bezienswaardigheden te zien tijden rondvlucht boven Deventer
Er zijn in de plaats wel honderden rijksmonumenten te bewonderen. Het middelpunt van de stad wordt door de Brink gevormd. Dit is een langgerekt plein met daar rond bomen en terrassen. Het is daar, als het goed weer is, gezellig vertoeven. Een van de blikvangers is de Waag. In de Waag is het Historisch Museum. Voor de liefhebber is er in de plaats ook een speelgoedmuseum te bewonderen. De Wilhelminafontein staat op het midden van het plein. Ook zijn er in de plaats vele mooie kerken te bewonderen. 

Boek hier een vlucht naar Deventer

Prijs rondvlucht boven Deventer

Voor een rondvlucht boven Deventer is een vlucht van 15 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 15 minuten boven Deventer voor maximaal 3 personen is € 85,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht zijn:

Boek hier een vlucht naar Deventer