Rondvlucht boven Barneveld

Deze gemeente bevindt zich te midden van de Gelderse Vallei en beslaat een gebied van zo'n 176 km2. Tot deze gemeente behoren ook de dorpen Voorthuizen en Garderen. Het inwoneraantal ligt rond de 55.000. Dwars door de gemeente loopt een grote beek waarin veel gevist wordt. In het centrum bevindt zich een indrukwekkende Gotische kerk uit de 15e eeuw. In dit dorp woont een groot aantal mensen met een gereformeerde geloofsovertuiging. Voor cultuurliefhebbers is ook het archeologische museum Nairac een echte aanrader. Verder vindt u in het centrum een groot aanbod van winkels en horecagelegenheden. 

Wanneer u in dit dorp bent, verdient het zeker aanbeveling om ook een kijkje te nemen op landgoed de Schaffelaar. Op het landgoed bevindt zich een groot park met een kasteel. U proeft hier nog echt de sfeer van vroeger tijden. Een andere, bijzondere, bezienswaardigheid is de expositieruimte van Andy van Ommeren. Deze natuurfotograaf is dagelijks in het veld te vinden en de fotocollectie die hij exposeert is dan ook meer dan uniek. Naast de fotocollectie zijn hier ook geprepareerde dieren te bezichtigen. 

Boek hier een vlucht naar Barneveld
Het dorp wordt dan ook omringd door veel natuurschoon. Aan de ene kant vindt u de Veluwe met haar vele bossen en heidevelden. Aan de andere kant liggen de uitgestrekte zandverstuivingen van het Kootwijkerzand. Deze natuurgebieden bieden volop mogelijkheden voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten. Langs de routes vindt u diverse "Rustpunten" waar u, tegen een gering bedrag, voor een hapje en een drankje terecht kunt. Voor de avontuurlijk ingestelde toerist is er een ballonvaartcentrum. Tijdens een ballonvaart bekijkt u Barneveld en omgeving vanuit een heel ander perspectief. De volstrekte stilte en het immense uitzicht zijn een ervaring om nooit te vergeten. 
In en rondom het dorp bevinden zich diverse pensions en een groot aantal campings. De meeste campings bevinden zich tussen Garderen en Voorthuizen in. 

Boek hier een vlucht naar Barneveld
Tot slot staat Barneveld ook in, heel Nederland, bekend als "kippendorp". In en rondom het dorp bevinden zich een enorm aantal pluimveehouderijen. In het centrum kunt u het pluimveemuseum bezoeken waar u nu eindelijk te weten kunt komen of het met de kip of het ei begon. Verder vindt u hier ook een eier verkoopautomaat waar dagelijks verse eieren in gelegd worden. 

Prijs rondvlucht boven Barneveld

Voor een rondvlucht boven Barneveld is een vlucht van 60 minuten voldoende. De prijs voor een rondvlucht van 60 minuten boven Barneveld voor maximaal 3 personen is € 275,00.

De andere mogelijkheden voor een rondvlucht zijn:

Boek hier een vlucht naar Barneveld